2011. szeptember 29., csütörtök

NICOLE NEMGYENGÉN VISSZAVÁGOTT SIMON COWELLNEK AZ X-FAKTOR FORGATÁSÁN

Az amerikai X-faktor legutóbbi adásában egy pokolian hamisan éneklő versenyző állt a bírák elé. Simon Cowell azt mondta a hölgynek, hogy a 20-as évei elején járó Nicole-ra emlékezteti. Hogy az ex-pussycat doll mit mondott erre? Nézd meg a videót! Elképesztő! :)

2011. szeptember 26., hétfő

NÉZD AZ AMERIKAI X-FAKTORT A COOL-ON!

Starity.hu - Októbertől a Cool képernyőjén mi is élvezhetjük az amerikai X Factort.

Az idei ősz még több X-et tartogat, ugyanis a magyar X-Faktor mellett az amerikai változatot is élvezhetjük. A tengerentúliak a FOX televíziós csatornán láthatják, míg mi a Cool tévén, magyar szinkronnal. Az amerikai X Factor premiere szeptember 21-én volt, de nekünk sem kell olyan sokat várnunk, ugyanis október 1-jétől hétvégenként mi is megnézhetjük a tehetségkutatót 13.20-tól.


A zsűriben találhatjuk az X Factor szülőatyját, Simon Cowellt, mellette ott van az énekes-koreográfus Paula Abdul, a Pussycat Dollsból ismert Nicole Scherzinger és a többszörös Grammy-díjas L.A. Reid. A show házigazdája Steve Jones.

Ez az ötlet felettébb jó, mert így összetudjuk hasonlítani a külföldi és a magyar műsort.

VIDEÓ: NICOLE @ iHEARTRADIO 2011



Club Banger Nation / Don't Hold Your Breath



Steven Tyler & Nicole Scherzinger- Feels So Good

Az észrevételt köszi Roni102-nek! :)

A HÉT KÉPE: STÚDIÓBAN AZ ÚJ PUSSYCAT DOLLS!


Jamie Ruiz, Vanessa Curry, Lauren Bennett és Alexis Steele a stúdióban!

ÍME AZ ÚJ PUSSYCAT DOLLS!

Végre kiderült, kik is alkotják a Pussycat Dolls új csapatát: Alexis Steele, Jamie Ruiz, Lauren Bennett, Vanessa Curry és Tiffany Zavala!


Alexis Steele - a The Pussycat Dolls tánccsoport tagja volt, mielőtt 2003-ban zenei együttes lett a bandából
Jamie Ruiz - a "PCD Present: Girlicious" tv-show-ban szerepelt, szintén tagja volt a tánccsoportnak
Lauren Bennett - énekesnő, Robin egy másik csapatának, a Paradiso Girls-nek volt a tagja
Vanessa Curry - Kobe Bryant volt barátnője, énekes-táncosnő
Tiffany Zavala - szintén kiváló táncos és énekesnő

Korábban úgy tűnt, Kerington Payne és Reno is csatlakozik a csapathoz, most viszont bizonyossá vált a felállás. Az új Pussycat Dolls debütálása idén decemberre várható! Robin Antin pedig korábban elmondta, mindegyik tag énekel és táncol - hihetetlenül jól!

KIMBERLY A WESTFIELD DIVATHÉT VENDÉGE VOLT

Néhány nappal ezelőtt lépett fel Nicole egy új monumentális bevásárlóközpont, a Westfield Stratford City megnyitóján, egy másik ex-pussycat doll, Kimberly Wyatt pedig a napokban látogatott el a shoppingcenter divathetére.


További képek: Link1, Link2, Link3.

KÉPEK: MELODY UKRAJNÁBAN LÉPETT FEL

A Pussycat Dolls volt énekes/táncosnője az Itaka nevű klubban lépett fel a minap, Ukrajnában, ahol a lánycsapat néhány slágere mellett előadta saját dalát, a Sweet Vendetta-t is.


2011. szeptember 24., szombat

A HÉT NICOLE-DALA: PHYSICAL (FEAT. TIMBALAND)

Nem hazudok, ismerem Nicole és a PCD összes dalát ami felkerült az internetre, de mind közül messze ez a kedvencem. A Her Name Is Nicole-ra készült még ez a felvétel, néhány évvel ezelőtt. A producere Timbaland, aki meg is szólal a dalban. Az instrumentál és Nicole hangja annyira klappol, és olyan tüzesre sikerült a szám, hogy abba is hagyom az írást és meghallgatom még egyszer. Tegyétek ezt Ti is! (A dal a videó 5. másodpercénél indul be!)



NICOLE MÉG MINDIG CSALÓDOTT AZ ELBALTÁZOTT LEMEZ MIATT

Nicole Scherzinger azt mondta, még mindig feldúlt amiatt, hogy legelső albumát 2007-ben nem sikerült megjelentetni, hisz szívét-lelkét beletette a projektbe.

Az énekesnő még 2006-ban kezdett el dolgozni saját albumán, amikor még a Pussycat Dolls tagja volt. A korong azonban nem jelent meg, így minden idejét a lánycsapatra tudta áldozni.

Scherzinger végre kiadta első szólólemezét Killer Love címmel idén, de állítása szerint még mindig rossz érzése támad, amikor belegondol abba, hogy el kellett hagynia az első munkáját, amibe nagyon sok időt fektetett.


A Hollywood Reporter-nek azt mondta: "Az én döntésem volt. Úgy éreztem, mint a rajongók, még nem akartam kiadni. Úgy gondolom, egy új PCD-albumra volt szükségük, és nem akartam erőltetni... Nem hazudok, nagyon csalódott vagyok, hogy nem jelent meg... Nagyjából 300 dalt rögzítettem a stúdióban."

"Megőrültem egy ideig emiatt. De túl kellett lépnem rajta. Amikor nagyon sok munkát és időt fektetsz egy dologba, szívvel-lélekkel csinálod, és nem lesz belőle sláger, csak csalódás. A munka magáért fog beszélni, a maga idejében." - nyilatkozta a hawaii bombázó.

A HÉT IDÉZETE - NICOLE: "LEWIS VISELTE A LATEX CUCCAIMAT!"

A Pussycat Dolls volt üdvöskéje egy rádióműsorban elárulta barátjának, a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonnak eddig titkos hajlamait, miután megkérdezték arról, próbálta-e valaha föl Lewis versenyző overallját vagy bukósisakját.

"Nem, de ő [Lewis] felvette az egyik latex outfit-emet!" - árulta el Nicole Lewis Hamilton eddigi talán legmegdöbbentőbb nyilvánosságra került titkát a Capital FM reggeli show-jában.


NICOLE RENGETEG SZERETETET AD A VERSENYZŐKNEK

Eleinte úgy tűnt, Nicole Scherzinger az X-faktor műsorvezetője lesz, de gyorsan kiderült, Cheryl Cole-t elküldik és ő kerül a helyére. Mindez elég nagy bonyodalmat okozott, főleg hogy Cheryl hatalmas népszerűségre tett szert a show angol verziójában, és pont Simon Cowell küldte őt el az amerikai szériából.


Nicole Scherzinger vajon mivel készül(t) a szeptember 21-i kezdetre?

"Alig várom, hogy felfedezzek pár hatalmas tehetséget és hogy mentoráljam őket." - mesélte az ex-pussycat doll az iHeart Radio-nak.

"Csak egy perce vagyok az üzletben, és máris nagyon sok szeretettel és tapasztalattal rendelkezem, valamint rengetek megértéssel, amit nekik át tudok adni. Amennyire tudom, nevelni szeretném a kis művészeket és erőt adni nekik."

Nicole képes más látószögből nézni a versenyzőket: "A Pop Stars című show-ban kezdtem én is. Tudom, hogy egy ilyen műsor milyen idegtépő lehet. Ez egy szörny!"

ELKEZDŐDÖTT AZ X-FACTOR US (1.-2. RÉSZ)


Közel 13 millió amerikait érdekelt Simon Cowell legújabb tehetségkutató show-ja, a The X-factor US. A nyitány szép, reméljük az adások előremenetelével még nőni fog a szám. A zsűriben Simon mellett Paula Abdul, L.A. Reid és természetesen Nicole Scherzinger kapott helyet. A műsor első órájában egyébként Cheryl Cole is feltűnt, vendégzsűriként. Nézd meg az első rész legjobb pillanatait!


A 2. rész versenyzőit ide kattintva megnézheted!

ESTI VIDEÓ: NICOLE RAJTA KAPJA CONAN O'BRIEN-T, HOGY A MELLÉT FIGYELI, MIKÖZBEN BESZÉL HOZZÁ

Nicole a Conan O'Brien Show-ban járt, ahol a házigazda Conan bizony nem az ex-pussycat doll szemeire koncentrált, amit Nicole észre is vett... :D Nagyon vicces videó! (forrás: sorozatjunkie.hu)

2011. szeptember 15., csütörtök

PCD-hírek az elmúlt hetekből

Ashley Ausztráliában, Melbourne-ben lépett fel, mégpedig a 666 DJ Vodka - Dance for the Devil rendezvényen. Az ünnepségen Roberts Pussycat Dolls-dalokat énekelt, videó egyelőre nincs fenn a világhálón az eseményről, képek ide kattintva elérhetőek.

Nicolewis az Ebaldi étteremben [képek] és Beverly Hillsben [képek]

Don't Hold Your Breath live @ Regis & Kelly [Video]

A HipHollywood interjúja Melody-val [Video]

Melody a Katsuya étteremben járt [képek]

Valószínűsíthető albumborító a Killer Love amerikai verziójához:


Augusztus 20-án Ashley a Heaven Nightclubban bulizott! [Képek]

Augusztus 23-án jelent meg Jessica Sutta első szólódala, a Show Me. A kislemez a Sutta Pop album beharangozó felvétele. A Billboard Hot Dance Club Songs listán már a 18. helyig jutott!

A Wet klipforgatás kulisszái! [Video]

Kimberly a Chris Moyles Quiz Night című show-ban énekelte Katy Perry slágerét, a California Gurls-t [Video]

Nicole az MTV Video Music Awards Pre-partyján [Képek]

Nicole a rapper Nelly-vel készít közös dalt, a novemberben érkező Killer Love-ra! Mindezt az énekesnő árulta el a Labor Day Weekend-en Las Vegasban. A Just a Dream énekese és Nic közösen énekelte a Dillema című dalt, Kelly Rowland részét pedig értelemszerűen Scherzinger adta elő. A volt pussycat doll a Don't Cha-t is elénekelte.


Szeptember 21-én startol az X-faktor az USA-ban, íme néhány ízelítő a show-ból:



További két X-faktoros videó: 1, 2

Kimberly barátjával, Kevinnel nyaralt [Képek]

Nicole a Westfield Stratford City bevásárlóközpont megnyitóján mondott beszédet, és természetesen lépett fel! A hawaii szexbomba több slágerét is előadta, a címükre kattintva megnézhetitek a videót: Wet, Right There, Don't Hold Your Breath, Don't Cha

Poison @ Westfield Stratford City



Ashley Roberts tegnap 30 éves lett, boldog születésnapot kívánunk neki!!!

Nicole az X-faktor premierjén járt, elképesztően dögös volt, a képekért katt ide!

Robin Antin: Új Pussycat Dolls kislemez még idén!

További jó hírekkel szolgált a Pussycat Dolls kreátora és menedzsere, Robin Antin. A So You Think You Can Dance című showműsorban Robin elmondta, keményen készül a csapat a visszatérésre, új daluk pedig még idén napvilágot lát.



"Énekelnek! Nem egy, nem kettő... Mindannyian! Mind-mind táncolnak! És nagyon jól néznek ki! Nagyon nehéz ilyen tripla-tehetségeket találni, de sikerült" - nyilatkozta.

Amikor Nicole-ról kérdezték, Antin annyit mondott, nagyon büszke rá, és a legjobbakat kívánja neki szólókarrierjében.

2011. szeptember 11., vasárnap

Társszerkesztő kerestetik, jelentkezz!

Ahogyan észrevettétek, sajnos kevés a szabadidőm, és nem tudok olyan rendszerességgel frissíteni, amilyen gyakran szeretnék. Elfogadnék magam mellé egy társszerkesztőt. A kritériumok a következők:
  • érdeklődés a Pussycat Dolls iránt
  • heti legalább 2 óra szabadidő
  • jó angol nyelvismeret
  • blogspot.com kezelőfelület ismerete (nagyon egyszerű)
Ha kedvet kaptál, jelentkezz! Küldd el bemutatkozó szöveged a pcdszerkeszto@citromail.hu e-mail címre! Hajrá-hajrá!

Üdv: Szerk.