2011. szeptember 24., szombat

NICOLE MÉG MINDIG CSALÓDOTT AZ ELBALTÁZOTT LEMEZ MIATT

Nicole Scherzinger azt mondta, még mindig feldúlt amiatt, hogy legelső albumát 2007-ben nem sikerült megjelentetni, hisz szívét-lelkét beletette a projektbe.

Az énekesnő még 2006-ban kezdett el dolgozni saját albumán, amikor még a Pussycat Dolls tagja volt. A korong azonban nem jelent meg, így minden idejét a lánycsapatra tudta áldozni.

Scherzinger végre kiadta első szólólemezét Killer Love címmel idén, de állítása szerint még mindig rossz érzése támad, amikor belegondol abba, hogy el kellett hagynia az első munkáját, amibe nagyon sok időt fektetett.


A Hollywood Reporter-nek azt mondta: "Az én döntésem volt. Úgy éreztem, mint a rajongók, még nem akartam kiadni. Úgy gondolom, egy új PCD-albumra volt szükségük, és nem akartam erőltetni... Nem hazudok, nagyon csalódott vagyok, hogy nem jelent meg... Nagyjából 300 dalt rögzítettem a stúdióban."

"Megőrültem egy ideig emiatt. De túl kellett lépnem rajta. Amikor nagyon sok munkát és időt fektetsz egy dologba, szívvel-lélekkel csinálod, és nem lesz belőle sláger, csak csalódás. A munka magáért fog beszélni, a maga idejében." - nyilatkozta a hawaii bombázó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése