2011. december 2., péntek

NICOLE ÉS KELLY ROWLAND HELYET CSERÉL AZ X-FAKTOR US & UK-BAN?

Az X-Faktor USA mentora, Nicole Scherzinger elmondta, nagyon szívesen visszatérne a show következő évadjára is.

A Don't Hold Your Breath énekesnőjét U-Stream chaten kérdezték rajongói, szeretne-e szerepelni a tehetségkutató műsor következő szériájában.

Scherzinger így válaszolt: "Amennyiben visszakapnak! Mindig roppant nehéz zsűrizni... Az albumom jövőre jelenik meg és ezután Európában fogok turnézni. Szeretnék visszajönni. Leginkább azért szerettem volna a műsor része lenni, hogy mentoráljak és együtt dolgozzak más művészekkel, ez izgat és ez tesz boldoggá."

Nicole utolsó versenyzője, Josh Krajcik elárulta: "Ő az egyik legszívósabb ember, akivel valaha találkoztam. Ha nem velem dolgozna, akkor Európában vagy épp a stúdióban. Többek között ezt csodálom benne."

A Pussycat Dolls volt frontasszonya januárban jelenteti meg a Killer Love-ot Amerikában, beharangozásképp pedig még egy X-faktoros élő fellépéssel is meglepi rajongóit, még ebben az évadban.

"Fel fogok lépni az X-faktorban. Nagyon különleges lesz a show, és mindent bele fogok adni, lenyűgöző lesz! Az album januárban jön. Amikor nem Josh-sal dolgozom, akkor minden éjjel a stúdióban vagyok és az utolsó simításokat végzem rajta."

A napokban olyan hírek röppentek fel, hogy az angol X-faktor mentora Kelly Rowland a következő évadtól elfoglalja Nicole helyét az amerikai verzióban, Scherzinger pedig a brit szériában kapna helyet. Néhány órával ezelőtt azonban maga Simon Cowell, az X-faktor producere cáfolta meg az értesüléseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése