2011. február 11., péntek

Három újabb dal Nicole-tól (frissítve!)

Az elmúlt napokban három felvétel is napvilágot látott a világhálón, melyek nagy valószínűséggel helyet kapnak Nicole még mindig cím nélküli első szólólemezén.

Nem tudni, hogy Nicole csapata szándékosan jelenteti meg folyamatosan a dalokat, vagy valaki direkt szivárogtatja ki őket. Ami viszont történik, igen veszélyes: gondoljunk csak Ciara 2010-es, Basic Instinct című lemezére. A megjelenés előtti hetekben, hónapokban összesen 5 szám került fel a netre. A lemez 11 felvételéből a zenerajongóknak tehát csak 6 volt új, aminek meg is lett az eredménye: az első héten mindössze 37 ezer kelt el a korongból az USA-ban, ami elképesztő bukásnak számít.


Nicole-nak ezidáig 7 dala került föl az internetre, melyek közül mindegyik valószínűleg helyet kap majd tavasszal megjelenő szólólemezén (Poison, Don't Hold Your Breath, Cold, Guns & Roses, Killer Love, Feels So Good, Club Banger Nation). Tételezzük föl, hogy az album 11 dalból fog állni: ebből már 7-et ismerünk. Nagyon kevés olyan ember lesz, aki 4 dal miatt megvásárolná a lemezt, ezért személy szerint nem örülök annak, hogy folyamatosan szivárognak ki a dalok. Viszont ha 15-16 számot fog tartalmazni a korong, és az eddig ismert 7 közül csak mondjuk 4 kerülne föl végül az albumra, egyből más lenne a helyzet.

Hallgassátok meg a 3 új számot, majd szavazzatok, melyik tetszett a legjobban!

Nicole Scherzinger - Killer Love
HA A VIDEÓ NEM MŰKÖDNE, AKKOR TÖLTSD LE A DALT IDE KATTINTVA!



Nicole Scherzinger - Club Banger Nation
Mivel a dal illegális úton került föl a világhálóra, a YouTube elkezdte törölni az összes videót, így csak letöltési linket tudok adni:
LETÖLTÉS

Nicole Scherzinger - Feels So Good



Szavazz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése