Oldalak

2011. június 10., péntek

Interjú Nicole-lal – a 'Popstars'-ról, a 'Her Name Is Nicole'-ról és a 'Killer Love'-ról

„Ha meglátok egy sztárt, érezni és tudni fogom”

web.orange.co.uk - Nem egy rossz hét ez Nicole Scherzinger számára. Amelett, hogy bejelentették, Cheryl Cole helyett ő lesz zsűritag az amerikai X-faktorban, az előzetes jelentések szerint vasárnap megszerzi harmadik TOP10-es dalát Nagy-Britanniában, mégpedig a Right There-rel.

Angliai ittlétekor sikerült őt elrabolnunk néhány percre, és feltenni neki pár kérdést a zsűrizésről, tévézésről, és arról, milyen hibákkal szembesül szólókarrierjének elején.

Szia Nicole! A régebben történt reality TV-s múltad tettek tökéletes X-faktor szereplővé?
Ez egy évtizede volt, tudod. Nagyon sok minden történt velem azóta. Érettebb vagyok, de nagyon szerencsés is, hogy igazán beindult a karrierem a Popstars nevű tehetségkutató révén, mert abból a környezetből, ahonnan jöttem, csak egy olyan személyre volt szükségem jó időben, aki megfelelő erővel bír, és képes voltam ezt csinálni. Nagyon hálás vagyok, hogy ez megtörtént velem.

Mit remélsz, mit találsz egy új pop-előadóban az X-faktorban?

Nem hinném, hogy lenne bármi is, amit meg kellene találnom, mert ha meglátok egy sztárt, azt érzem és tudom.

Volt Pussycat Dolls-os társad, Melody Thornton jelenleg a Popstar to Operastar-ban szerepel. Láttad őt valaha opera-énekesnőként?
Tulajdonképpen én vagyok az egyetlen a csapatban, aki énekelt már operát, tehát tetszik, hogy szerepel ebben a show-ban. Határozottan támogatni szeretném őt ebben. Bármit is határoz el, véghez viszi. Hatalmas hangja van és szerintem minden operaénekesnek fel kell figyelnie rá!

Szólókarriered a csúcson van – pár éve viszont nem így volt, amikor a Baby Love és a Whatever U Like nem érte el a kívánt sikert. Gondoltad volna, hogy egyszer sikeres szólókarriered lesz?
Úgy döntöttem, hogy nem jelentetem meg az első albumomat, a Her Name Is Nicole-t, mert úgy éreztem, a rajongók sokkal jobban vágytak egy új PCD-lemezre. Szóval inkább ezen dolgoztam, sok dalomat rátettem, amin dolgoztam. Elkészíteni a Her Name Is Nicole-t nagyon sokat segített abban, hogy felkészüljek a jelenlegi albumomra és most egyszerűen csak más helyen vagyok az életemben jelenleg.


Mit tanultál a Her Name Is Nicole-t ért pozitívumokból és negatívumokból?
Nem ugyanazokat az elvárásokat tettem meg magammal szemben, mint a HNIN esetében, úgy gondolom, csak élvezem a zenét, és felnőttem hozzá az elmúlt 5 évben. Nagyszerű fejezet az életemben, és mindent beleadok. Ki tudja, hogyan fog hangzani a következő albumom. Hiszem, hogy az időzítésen múlik minden, és nem érzem úgy, hogy az az időszak megfelelő volt. Most, néhány lány elment, így ez megfelelő időzítés számomra, hogy képes legyen ezt csinálni, ami mindig is álmom volt.

Még nincs szólódalod az amerikai piacon. Az angol sikereid egy jó teszt volt, hogy meggyőződj arról, a jó úton haladsz?
Nos, annak az oka, hogy először Nagy-Britanniában jelentettem meg az anyagaimat, csupán az, hogy ez volt az első otthona a Pussycat Dollsnak. Az angol rajongók hittek először a PCD-ben, és úgy érzem, nagyon sok támogatást kapok tőlük. Mellettem álltak, amikor tavaly az angol X-faktorban zsűriztem, nagyon tetszett nekik. Itt volt az első élő fellépésem a Poison-nal. A show utáni pillanatok nagyszerű momentumok voltak, úgy éreztem, hogy következhet Amerika, és készen állok arra, hogy ott fejezzem be a lemezem, mert ugyan Angliában fejeztem be az album munkálatait, de mindez adott néhány jó ötletet a Killer Love amerikai változatához.

Már 3 brit TOP10-es dallal büszkélkedhetsz. Ha kiválaszthatnád a következő kislemezt, melyik lenne az?
A Killer Love. Ez az a szám, ami után a lemezt is elneveztem. A Killer Love egy Rock and Roll-os dal. Azért írtam, mert egy nagyon kínzó szerelemről szól, amivel sosem elégszel meg, de mégis tudod, hogy nem jó neked – és ez egy olyan dolog, ami iránt nagyon szenvedélyes vagyok, sokkal rockosabb és nagyon veszélyes. Előadtam és elénekeltem, amikor írtam. Tehát szeretem a dal intenzitását, erőteljességét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése