2011. április 30., szombat

Nicole a 'Killer Love' amerikai verziójáról beszél; képek és videók a 'Right There' forgatásáról

Nicole Scherzinger megígérte rajongóinak, hogy debütáló lemeze, a Killer Love (USA-verziója) tele lesz erőteljes, dinamikus dalokkal.

A hawaii születésű énekesnő az MTV News-nak nyilatkozva elárulta, több nagy producert hívott, hogy segítsenek neki az albumnak nagyobb hangzást csinálni, a "dance-himnuszokat" megspékelni valami extrával.

"Nos, nagyon sokat tettem az albumért RedOne-nal, a producerrel, kicsit megspékeltem, színesebbé tettem az albumot olyan producerekkel, mint Jim Jonson, The-Dream, Tricky Stewart és Ne-Yo. Valamint nagyon szerencsésnek mondhatom magam hogy 50 Cent és Snoop Dogg is a lemezemen lesz." - mondta a Pussycat Dolls volt üdvöskéje.

"Szóval ezek határozottan dinamikus, erőteljes dance-himnuszok lettek, itt az USA-ban pedig egy kis urban-os hangzást kaptak ezek a dalok, és több felemelő dal született itt."

Nicole ezen a videón beszélt a Killer Love USA-változatáról:

A klip forgatásán készült 378 (!) nagy felbontású fotót ide kattintva megnézheted!

Itt pedig egy videó a forgatásról:


Íme egy másik videó:

2011. április 21., csütörtök

Nicole Scherzinger sose fogy ki a csokiból!

napidoktor.hu - Az énekesnő szinte tökéletes alakját az állandó táncolásnak köszönheti. A nassolással viszont meggyűlt a baja, mert évekig csokifüggő volt.

Az amerikai énekesnő, dalszövegíró, táncos és modell, a Pussycat Dolls vezető énekesnőjeként vált híressé, manapság viszont szólókarrierjét egyengeti. Tökéletes alakját állandóan edzi és fejleszti, de meglepő módon kedves elfoglaltságai közé tartozik az otthoni sütés-főzés.

Nicole imádja a süteményeket, tortákat és a pitét. Nagyon szereti a tésztaételeket, és ha otthon van, rögtön főz is belőlük. Az igazi gyengeségének viszont a csokoládét tartja. Minden év végén megfogadja, hogy visszafogja magát, de nem sikerül neki.

„Borzasztó munkamániás vagyok, viszont amikor nem dolgozom, akkor azon igyekszem, hogy leadjam a csokoládéevéssel felszedett kilókat. Szóval, ha abbahagyom, több időm jut magamra.” Nicole saját bevallása szerint 2010 elején végleg leállt a csokievéssel és inkább az egészségesebb élelmiszerekre koncentrál.

Ettől függetlenül rengeteget dolgozik azon, hogy csúcsformában maradjon. Szerinte mindenkinek meg kell találnia azt a tevékenységet, amit a teste karbantartásáért hosszú távon képes véghezvinni. Nicole táncolva nőtt fel és ez az ideális mozgásforma a számára. A „Dancing with the Stars” című táncos műsor után olyan izmokat fedezett fel a testén, amelyekről addig nem is tudott.

Nicole azt tanácsolja, hogy a kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez következetesen be kell osztani az időt. Mikor sikerült megtalálnod a megfelelő mozgásformát, rendszeresen le is kell folytatni azokat az edzéseket. Akármennyire is jó vagy, nem szabad abbahagyni a gyakorlást. „Érzem, hogy nekem a combjaimon kell többet dolgoznom, így hát meg is teszem.”

Nicole nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra. Általában napi háromszor eszik, ha ez nem fér bele az idejébe, akkor a napi hatszori kis étkezést részesíti előnyben. A reggelije leginkább tojásfehérjéből, paradicsomból és pirítósból áll. Napközben pedig szívesen eszik füstölt lazacot. Bár leszokott a kóros csokievésről nem veti meg a nassolást. Sütemények és csokitáblák helyett viszont gyümölcsöt és zöldségeket eszik.

A 'Right There' lesz Nicole első kislemeze az USA-ban, már zajlik a klipforgatás!

Nicole Scherzinger twitteren osztotta meg rajongóival, hogy a Right There lesz az első kislemeze, ami az USA-ban is meg fog jelenni. A Pussycat Dolls volt énekesnője azt is elárulta, hogy már a dalhoz tartozó videóklip is készül!

Korábban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy 50 Cent fog egy versszakot rappelni a dal új verziójában. A hírek igaznak bizonyultak, hiszen már a közös klipforgatásról is készült kép a két sztárról:


A kisfilmet az a Paul Hunter rendezi, aki korábban már dolgozott együtt Nicole-lal, mégpedig a Whatever U Like videóján.

"Megakartam tartani a klipet egyszerűnek, mert azt szeretném, hogy ikonikus legyen. Ahhoz, hogy ikonikus képeket és emlékezetes kisfilmeket készíts, csak egyszerűnek kell lennie. Szóval, itt vagyunk Los Angelesben, laza színeket viselünk, és csak érezzük a jelent, most forgattunk le egy jelenetet, csak mi vagyunk a kék ég ellen - ez gyönyörű, és mi csak érezzük a dalt." - mondta Scherzinger az MTV News-nak.

2011. április 16., szombat

Ismerd meg a Pcd-news.blogspot testvéroldalát!

ThisIsRnB.freeblog.hu

Szereted az R&B-t? Lady Gaga, Beyoncé, Timbaland, Chris Brown, Keri Hilson, Ciara neve ismerősen cseng, és oda is vagy értük? Ha igen, akkor egyértelmű, hogy itt a helyed!

ThisIsRnB.freeblog.hu

Az oldal temérdek R&B sztárral foglalkozik, friss és naprakész. Az első magyar blog, ami napról napra a legfrissebb R&B hírekkel szolgál!

ThisIsRnB.freeblog.hu

Mivel még csak ma indult (április 16-án), ezért egyelőre nem végleges minden, de látogasd az oldalt minden nap!

ThisIsRnB.freeblog.hu


2011. április 15., péntek

Kövesd Facebook-on az oldalt!

Értesülj elsőkézből a legfrissebb Pussycat Dolls-hírekről! Jelöld be ismerősnek Pcd-news Blogspot-ot és légy naprakész, tudd meg mi történik a Pussycat Dolls és Nicole Scherzinger háza táján!

Pcd-news Blogspot | Névjegy létrehozása

Hogyan teszi boldoggá Lewis Nicole-t?

Lewis Hamilton bevallotta, milyen módszerekkel képes boldoggá tenni egy nőt - a zuhany alatt énekel!

A Forma1-es pilóta több mint három éve alkot párt a Pussycat Dolls volt üdvöskéjével, Nicole Scherzingerel, akinek slágerét a Jai Ho!-t rendszeresen énekli zuhanyzás közben, méghozzá indiai akcentussal.

A McLaren ásza azt mondta: "A barátnőm a zuhanyzó előtt állt, és rám figyelt. Nagyon boldoggá teszi amikor a dalait éneklem. A fickónak, aki énekli, hogy 'Jai Ho', indiai akcentusa van, nem? Szóval úgy éneklem ahogyan ő és igazán nevetségesen hangzik. Ha karaokeznánk, szerintem nagyon jól teljesítenék. Egész jól nyomom Louis Armstrongtól a Wonderful World-öt!" - viccelődött - vagy nem - a 26 éves Hamilton.

Nicole Scherzinger nem beszél a Pussycat Dolls régi tagjaival

Ereje teljében érzi magát Nicole Scherzinger a többi pussycat doll nélkül; az énekesnő elárulta, semmiféle kapcsolatban nincs az ex-bandatagokkal.

Nicole Scherzinger nem áll kapcsolatban a többiekkel. A 32 éves énekesnő - aki Ashley Robertsszel, Melody Thorntonnal, Kimberly Wyattel és Jessica Suttával alkotta a csapatot, mielőtt 2010-ben kiléptek - most érzi magát igazán erősnek, viszont nagyon boldog a többi csaj miatt.


Azt mondta: "Néhányan a dollok közül kiléptek, és én azt mondtam: 'Én vagyok az egyetlen Doll, aki itt áll?!' Nem tartjuk a kapcsolatot. Mindnyájan elfoglaltak vagyunk és nagyon örülök mindegyikőjüknek. Amikor mindegyik lány kilépett, azt gondoltam, ez volt a tökéletes alkalom arra, hogy menjek és a saját zenémmel foglalkozzak, amit szeretek. Ez annyira felszabadító és nagyszerű."

Nicole azt is megerősítette, hogy amit saját szólóalbumára szánt dalok nagy része, a Pussycat Dolls 2008-as lemezén, a Doll Domination-ön kötött ki.

"Egyszerűen nem volt jó az időzítés, de voltam olyan szerencsés, hogy képes legyek azokat a dalokat a PCD albumára tenni."

Nicole-hírek ömlesztve / 2011. április

Nicole: "Willow Smith egyszerűen hihetetlen!"

Will Smith megkérte Nicole Scherzingert, hogy segítsen neki lánya, Willow karrierjének építésében - adta hírül a Musicrooms.

A hawaii szépség azonban azt állítja, a Whip My Hair előadójának semmiféle segítségre nincs szüksége, hisz már elismert énekesnőként tekint rá az egész világ. Will és Nicole a Sötét zsaruk 3 forgatásán beszéltek erről.

"Willow-nak nincs szüksége rám. Ő egyszerűen hihetetlen, és mindezt egyedül érte el."


Scherzinger fél, hogy az X-faktor rámegy a kapcsolatára

(Wakeywakeynews.com) Kiütötte a játékból Cheryl Cole-t, így az amerikai X-faktor vezető hölgye lett Nicole Scherzinger - az elbűvölő szépségű énekesnő viszont mégis aggódik, hogy zsúfolt napirendje tönkreteheti párkapcsolatát.

Egy forrás szerint: "Ez egy baromi jó lehetőség Nicole-nak, és természetesen minden energiáját ebbe a munkába fektetné. Viszont nagy lenne a nyomás rajta, és aggódik, hogy a show milyen hatással lesz a Lewisszal való párkapcsolatára. Jelenleg jól megvannak, de igen gondterhelt az állás miatt. A munka minden bizonnyal gyengítene a kapcsolatukon. De tudja, hogy ez egy fantasztikus munka, és nem fogja csak úgy elszalasztani a lehetőséget."

Több jelentés szerint Nicole-t már megkérdezték az állást illetően, és több sikeres felolvasópróba után az énekesnő még mindig nem írta alá a szerződéseket.

Nicole Sherzinger: Lady Gaga rajongó vagyok!

(One Média) A Pussycat Dolls egykori szólistája, Nicole Scherzinger (32) azt mondja, mindig is tudta, hogy Lady Gagából egyszer sikeres énekesnő lesz.

Az énekesnő mindig is támogatta a sokakat megosztó Gagát: együtt is turnéztak, mikor Lady Gaga még új volt a zeneiparban. Scherzinger elmondta, hogy tudta: Gagában van valami különleges.

„Velünk turnézott, az volt élete első koncertsorozata. Azóta is nagy rajongója vagyok. Szeretem a stílusát, a belőle áradó hangulatot és az energiáját.”

Nicole így folytatta:

„Már akkor is művész volt, mikor még nem volt nagy show a háta mögött, és pénze sem volt túl sok. Amikor csak feküdt a padlón egy kézzel készített ruhában, és csillogó szemüvegben már tudtam: ő egy szörnyeteg, a szó legszebb értelmében.”


Új klipben szerepel Nicole

Mohombi megerősítette, hogy videóklip készül a Coconut Tree című dalából, melyben Nicole Scherzingerrel énekel. Az énekes hozzátette, ez lesz minden idők legszexibb klipje. A dalt ide kattintva meghallgathatod.

Killer Love fotozás HQ minőségben (Kattints ide!)


A Right There lehet a harmadik kislemez?

Április elsején az angol BBC 1Xtra hozzáadott a lejátszási listájukhoz egy új dalt a Killer Love-ról, mégpedig a Right There-t.

Semmiféle hivatalos közlemény nem jelent meg sem Nicole-tól, sem csapatától, viszont úgy tűnik, a Right There lesz a harmadik kislemez a Killer Love albumról. Mostanság Nicole azt nyilatkozta, hogy az új kislemeze nagyon vad lesz és még az is lehet, hogy világszerte meg fog jelenni, twitteren viszont Nic arról beszélt, hogy épp a stúdióban van, ahol új dalát rögzíti, ami valami hihetetlen forró lesz.

Pletykák szerint 50 Cent rögzített két versszakot a Right There-hez, viszont arról még mindig nem érkezett információ, hogy hol, mikor és hogy egyáltalán meg fog-e jelenni a dal.

Videó: Don't Hold Your Breath Akusztikus verzió

Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath (Acoustic Live Session) from Nicole Scherzinger Videos on Vimeo.

A dal egyébként Angliában nagyon jól tartja magát, még mindig a TOP10-ben találjuk meg, a Killer Love lemez pedig erős kezdés után jelenleg a 21. helyen tanyázik.

2011. április 3., vasárnap

Nicole egy új, "őrült" dalon dolgozik

A volt pussycat doll - akinek debütáló albuma, a Killer Love múlt héten az angol lemezeladási lista TOP10-ében landolt - Twitteren elárulta, hogy jelenleg egy új trekken dolgozik, amely a Don't Hold Your Breath után jelenne meg.

"VISSZATÉRTEM....a stúdióba!!!! És a zene sose áll meg és imádom....gyerünk..."

"Izgatott vagyok a soron következő új kislemezem miatt. Melyik klippet látnád legszívesebben legközelebb??"

Ezt követően: "Péntek este a stúdióban...ez a szám ŐRÜLT, BETEG, SZEXI, KIRÁLY! Imádom amikor a stúdióban felvétel van. Alig várom, hogy halljátok!"

A Poison énekesnője azt is elárulta, hogy elkezdett dolgozni következő videóklipje koncepcióján, ami egész biztosan klub-szerű lesz.