2011. február 26., szombat

Nicole Plan B-vel dolgozik szólóalbumán

Nicole Scherzinger az angol MTV-nek elárulta, a BRIT Award-győztes Plan B-vel dolgozik szólólemezén.

Még decemberben a Poison énekesnője bevallotta, minden álma, hogy az angol rapperrel dolgozhasson. Nagyon úgy tűnik, hogy Nicole álma valóra vált.

Az angol MTV stábja a Don't Hold Your Breath klipjének forgatásán járt, hogy kiderítse, mi igaz és mi nem a készülő duett körül forgó pletykákból.

"Nemsokára a stúdióba is vonulunk, hogy felvegyük a készülő dalt. Már tárgyaltunk, és ki is faggattam az agyát a zenéről."

Nicole hozzátette: "Remélhetőleg nemsokára megkezdhetjük a közös munkát a stúdióban, ő egy hihetetlenül jó dalszövegíró."

Simon Cowell Nicole-t akarja maga és Cheryl mellé az amerikai X-faktor zsűrijébe

Simon Cowell zenemogul a hírek szerint nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy Nicole Scherzinger csatlakozzon hozzá és Cheryl Cole-hoz az ősszel induló amerikai X-faktorban.

Miközben még mindig nem született meg a hivatalos döntés, az 51 éves Simon több forrás szerint is foggal-körömmel ragaszkodik a Pussycat Dolls volt főnökasszonyához, ugyanis nagyon lenyűgözte őt a nyáron tett vendégzsűrizése a széria angol verziójában.

Mindeközben Cheryl Cole vonakodik attól, hogy Nicole Scherzingerrel kelljen együtt dolgoznia. Egy forrás az angol The Daily Mirror lapnak nyilatkozott: "Cheryl egyenes volt Simonnal. Nem szeretne folyamatos feszültséget Nicole-lal és Simonnal, miközben bábmestert kell játszania."

A meghallgatások márciusban kezdődnek, a nyertes pedig egy 5 millió dolláros lemezszerződéssel lesz gazdagabb.

2011. február 20., vasárnap

Nicole egy élő legendával dolgozik szólóalbumán

A Pussycat Dolls volt főnökasszonya nagyon elemében van: twitter üzenetei szerint éjjel-nappal a stúdióban dolgozik szólólemezén.

"Reggel 6, de csak most érek haza a stúdióból... [...] A stúdióban, a stúdióban minden éjjel, megállás nélkül.. a legjobb zenét csinálom, amit csak a rajongóimnak adhatok és azoknak, akik hisznek bennem..." - írta.

Tegnap pedig nem is akárkivel dolgozott együtt a hawaii szexbomba: minden idők legtöbb lemezét (150 millió) eladó amerikai rockbanda, az Aerosmith frontemberével, Steven Tylerrel! Nicole twitteren közölt is egy közös fotót a legendával:


És ha már Twitter: Nicole abbahagyta barátja, Lewis Hamilton követését az oldalon. Hiba lenne messzemenő következtetéseket leszűrni a dologból, viszont érthetetlen, hogy az ex PCD-s miért hagyta abba Lew követését.

Simon Cowell és Cheryl Cole kilépett az angol X-Faktorból!

Nagyon úgy tűnik, hogy Cheryl Cole lesz Simon Cowell választottja az ősszel induló amerikai X-faktor zsűrijében. A páros ugyanis úgy döntött, hogy nem vesz részt az angol verzió következő szezonjában.

A News of the World jelenti, hogy a mentorpáros, aki nagy valószínűséggel együtt fog zsűrizni az amerikai show-ban - világossá tette az ITV főnökeinek, hogy nem lesz arra idejük, hogy egyszerre megjelenjenek az angol és az amerikai X-faktorban is.

Cowellt egy barátja idézi: "Elkötelezett vagyok az amerikai show iránt, és nem fogom mindkettőt egyszerre csinálni."

Egy bennfentes hozzátette: "Simon két hatalmas show-nak lenne a producere, valamint ő és Cheryl mindkét országban zsűriznének. Ez egész egyszerűen túl sok lenne nekik."

Ennek ellenére Cowell múlt héten egy amerikai talkshow-ban még arról beszélt, hogy mindkét X-faktorban szerepelni fog. Arról, hogy Nicole Scherzinger csatlakozni fog-e az amerikai, vagy akár az angol verzió zsűrijéhez, egyelőre semmi információ nincs.

2011. február 18., péntek

A nézők Gary Barlow-t látnák legszívesebben a zsűriben

Gary Barlow került ki győztesen abból a felmérésből, melyben azt kérdezték a TV nézőktől, melyik celebet látnának legszívesebben az amerikai X-faktor zsűrijében.

A felmérés szerint a 40 éves Gary Barlow-t néznék legszívesebben Cheryl Cole vagy épp Simon Cowell helyett - jelenti a Daily Star.

A Take That tagja az ötödik helyről kapaszkodott föl az elsőre, miközben a show korábbi mentora, Sharon Osbourne 18%-kal a második helyen zárt.


16%-kal szorosan követte őt Nicole Scherzinger, aki a brit verzió vendégmentora volt nyáron. Barlow Take That-es társa, Robbie Williams a negyedik 14%-kal.

Simon Cowell még mindig tárgyalásokat folytat mind Cheryl Cole-lal, mind Nicole Scherzingerrel, a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Ez történt egy éve: Törött bordával hagyták magára a PCD-csajt

2010 február - Neon.hu - Kipakolt Jessica Sutta: azért lépett ki a The Pussycat Dollsból, mert csúnyán magára hagyták, amikor eltört a bordája!

A szexis cicababa a Life & Style magazinnak adott nyilatkozatában rántotta le a leplet a lánycsapatról, és annak piszkos ügyeiről.

„Minden akkor kezdődött, amikor megsérültem, és hazaküldtek Los Angelesbe. Leszállt a gépem, és fogalmam sem volt, hová menjek, nem volt hol laknom! Végül egy barátnőm fogadott be. Ott feküdtem, kínoktól könnyezve a szófán, és arra gondoltam, itt vagyok én, a nagy sztár, és nincs saját otthonom! A többiek közben luxuskörülmények között éltek, és egy pillanatra sem jutottam eszükbe!”

- mesélte. Jessica szerint a PCD már régóta kizárólag Nicole háttértáncosaiból áll, mindig minden úgy történik, ahogy ő akarja, egyedül az ő szava számít.

„Mi mindannyian másodrangúak voltunk, vagy még annál is rosszabb! Ha kinéztünk egy rucit, és az Nicole-nak is bejött, biztos, hogy végül ő kapta meg, mert ő a sztár! Ez az egész Nicole világa, és mi csak átmeneti lakói voltunk!”

- tette hozzá. A PCD amúgy Robin Antin producer szerint mindössze „hosszú pihenőjét” tölti, de hamarosan visszatérnek – igaz, néhány tagcserére számíthatnak a rajongók…

A hét videója: PCD & Missy Elliott - Whatcha Think About That @ Dancing With The Stars

A hét képe: Nicole és Ashley Károly herceggel találkozik

Szerencsés francia rajongók

Nicole március 18-án és 19-én Franciaországban lesz, hogy a még mindig cím nélküli szólóalbumát promózza, amely március 28-án fog megjelenni.

A PopHeart versenyt hirdetett, melynek két szerencsés nyertese Nicole-lal tarthat a kétnapos reklámhadjárat alatt.

A jelentkezés egyszerű: február 18-tól március 10-ig, küldd el a teljes neved a jeveuxrencontrernicolescherzinger@popheart.fr címre. Március 11-én, egy sorsolás keretein belül pedig az is kiderül, hogy kik lettek a szerencsés győztesek.

Az egyetlen probléma: az úti költség valamint a szállás is a rajongókat terheli, ami megakadályoz minket, magyar rajongókat, hogy részt vehessünk a versenyen. Azért sok szerencsét a párizsi rajongóknak!

2011. február 17., csütörtök

Kimberly Taio Cruzzal nyomul

Kimberly Wyatt a minap Taio Cruz társaságában jelent meg a Brit Awards-on. A fekete énekessel pedig a Daybreak című műsorban élőben adta elő a Higher című dalt.

Brit Awards - képek és videó

















Fellépés: Taio Cruz & Kimberly Wyatt - Higher

2011. február 11., péntek

Simon Cowell: "Nicole-lal és Cheryllel is tárgyalunk"

Simon Cowell még mindig nem jelentette be, kik lesznek az ősszel induló amerikai X-Faktor mentorai.

A DotMusic.com-on megjelent hír szerint Simon és csapata "tárgyal" Nicole Scherzingerrel a lehetséges zsűrizésről.

Négy nappal ezelőtt Cowell megerősítette az Extra című műsornak adott interjújában, hogy ő maga lenne az egyik mentor a három közül.


Miközben még mindig visszatartja a zsűritagok neveit, a befolyásos televíziós személyiség kikotyogott pár titkot az interjú során, többek között azt, hogy Cheryl Cole-lal és Nicole Scherzingerrel is tárgyalásban állnak. Nagyon úgy tűnik, hogy az ex-pussycat doll a kedvence Simonnak: "Elképesztően gyönyörű, és tudja, miről beszél." - mondta.

Simon tagadta, hogy George Michael vagy Christina Aguilera esélyes lenne a posztra. Hozzátette, nagyon szereti Ushert, Ricky Martint és a Black Eyed Peasből (is) ismert Fergie-t. Legutóbbiról így nyilatkozott: "Ő az egyik legnagyszerűbb énekesnő az országban."

A hivatalos bejelentés heteken belül megtörténhet, hiszen az első meghallgatások már jövő hónapban elkezdődnek. A tehetségkutató-verseny győztese egy 5 millió dolláros lemezszerződést kap a Sony Music/Syco kiadónál.

Zene: Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath (Dave Aude Remix)

Három újabb dal Nicole-tól (frissítve!)

Az elmúlt napokban három felvétel is napvilágot látott a világhálón, melyek nagy valószínűséggel helyet kapnak Nicole még mindig cím nélküli első szólólemezén.

Nem tudni, hogy Nicole csapata szándékosan jelenteti meg folyamatosan a dalokat, vagy valaki direkt szivárogtatja ki őket. Ami viszont történik, igen veszélyes: gondoljunk csak Ciara 2010-es, Basic Instinct című lemezére. A megjelenés előtti hetekben, hónapokban összesen 5 szám került fel a netre. A lemez 11 felvételéből a zenerajongóknak tehát csak 6 volt új, aminek meg is lett az eredménye: az első héten mindössze 37 ezer kelt el a korongból az USA-ban, ami elképesztő bukásnak számít.


Nicole-nak ezidáig 7 dala került föl az internetre, melyek közül mindegyik valószínűleg helyet kap majd tavasszal megjelenő szólólemezén (Poison, Don't Hold Your Breath, Cold, Guns & Roses, Killer Love, Feels So Good, Club Banger Nation). Tételezzük föl, hogy az album 11 dalból fog állni: ebből már 7-et ismerünk. Nagyon kevés olyan ember lesz, aki 4 dal miatt megvásárolná a lemezt, ezért személy szerint nem örülök annak, hogy folyamatosan szivárognak ki a dalok. Viszont ha 15-16 számot fog tartalmazni a korong, és az eddig ismert 7 közül csak mondjuk 4 kerülne föl végül az albumra, egyből más lenne a helyzet.

Hallgassátok meg a 3 új számot, majd szavazzatok, melyik tetszett a legjobban!

Nicole Scherzinger - Killer Love
HA A VIDEÓ NEM MŰKÖDNE, AKKOR TÖLTSD LE A DALT IDE KATTINTVA!



Nicole Scherzinger - Club Banger Nation
Mivel a dal illegális úton került föl a világhálóra, a YouTube elkezdte törölni az összes videót, így csak letöltési linket tudok adni:
LETÖLTÉS

Nicole Scherzinger - Feels So Good



Szavazz!