2011. január 28., péntek

A hét képe: Nicole és Jessica egykoron még jóban voltak

A hét videója: Carmit Beyoncé 'Crazy In Love' videójának forgatásán

Videó: Melody élőben énekelte az amerikai himnuszt

A napokban Melody Thornton a Clippers - Lakers kosárlabdameccs előtt énekelte el az amerikaiak nemzeti himnuszát, csodásan!



Korábban Nicole és Carmit is énekelte már a himnuszt hivatalos eseményen, erről is itt egy-egy videó, csak úgy összehasonlításképp:

Nicole:



Carmit:



Szavazz!

Nicole nem volt biztos a PCD sikerében

Nicole Scherzinger azt nyilatkozta, nem tudta, mire számítson, amikor beleegyezett, hogy a Pussycat Dolls vezérénekesnője legyen.

A 32 éves hawaii sztár, aki 2009 óta nem stúdiózott a csapattal, bővebben beszámolt a csapat nagysága, sikere iránt érzett kétségeiről.

A Recognise magazinnak azt mondta: "A Pussycat Dolls egy hatalmas elkötelezettség volt, valójában nem voltam abban biztos, hogy mit is vállaltam el.

"Nagyon hiányoznak. Együtt voltunk öt éven keresztül és nagyon sokat tanultam tőlük. Magammal tudom vinni az energiájukat a színpadon."

Scherzinger, aki mostmár csakis saját karrierjével foglalkozik, elárulta, hogy barátja, Lewis Hamilton volt az, aki kiválasztotta debütáló dalát.

Hozzátette: "Lewis választása a Poison-ra esett! Áldásom azokra az emberekre, akik hisznek bennem."

Röviden: Vasárnap jelenik meg a "Don't Hold Your Breath"!

A Poison-hoz hasonlóan, Nicole új kislemeze, a Don't Hold Your Breath hivatalosan az angol BBC rádióban debütál január 30-án (vasárnap).


"Hangolódj ár Tom Deacon-ra este 7-től 9-ig és hallgasd meg!" - szól a hivatalos közlemény.

Remélhetőleg a dal debütálását követően hallhatunk majd egy interjút is Nicole-lal, csak úgy, mint amikor a Poison-t adták le először a rádióban.

Cowell két hét múlva bejelenti, ki lesz az amerikai X-faktor zsűrijében

Ahogyan már tudjátok, az X-faktor idén ősszel Amerikába is elér, Simon Cowell (a műsor producere) pedig a mentorok személyéről is dönt. Hónapok óta folynak a találgatások, leginkább Nicole Scherzinger és Cheryl Cole neve tűnt föl a legesélyesebbek között. Két hét múlva hivatalos bejelentés révén végre kiderül, ki lesz az amerikai show zsűrijében!


Annak ellenére, hogy Nicole azt nyilatkozta, hogy nagyon sokat gondolkozna, ha kapna Cowelltől egy ajánlatot, a Pussycat Dolls volt énekesnőjét Rihanna-val egyetemben a legesélyesebb "versenyzők" között említik.

Miután az X-faktor nyert a Nemzetközi Televíziós Díjátadó Gálán, Simon Cowell megnyugtatta a rajongókat, és biztosította őket afelől, hogy a mentorok kilétét illetően két hét múlva hivatalos közlemény érkezik.

Az amerikai verzió zsűriszékéért folyó harc rengeteg oldal és blog közkedvelt témája lett az elmúlt hetekben. Rihanna-t és Nicole Scherzingert tartják a legesélyesebbnek.

A következő két hétben bizonyára több pletyka is keringeni fog a témával kapcsolatban, ezzel a dologgal viszont addig nem foglalkozom, amíg hivatalosan be nem jelentik, kik lesznek a zsűritagok.

Közben megjelent egy új promója az amerikai show-nak:


Nicole szólólemezének valószínűsíthető albumneve és tracklistája!

Az interneten keringő pletykák szerint Nicole albumának címe "Shining Like The Sun" lesz, a tracklista pedig így néz ki:


1. Same With Me
2. Be Surreal
3. Poison
4. Guns & Roses
5. Fatal Wreck (Feat. Plan B)
6. Cold
7. Feel the Heat
8. The Love That I Remember
9. Do not Hold Your Breath
10. Shake My World (Feat. Jay Sean)
11. Damaged
12. Leaking Inc.
13. Up Your Pleasure (Hey Up!) (Feat. Ne-Yo)
14. Do not Hold Your Breath (UK Remix Version)

Ne feledjétek, ez csak pletyka, semmiféle hivatalos bejelentés nem történt ezt illetően!

2011. január 24., hétfő

Két új dal Nicole-tól!

Két új dal került fel a világhálóra, a Guns and Roses és a Cold. Mindkét felvétel helyet fog kapni Nicole márciusban megjelenő szólólemezén!







2011. január 20., csütörtök

Szavazás: Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath

Mit gondolsz Nicole következő kislemezéről, a Don't Hold Your Breath-ről, mellyel a fekete démon mindenkit megakar győzni, hogy igenis helye van a zeneiparban, és hogy a Pussycat Dolls nélkül is boldogul? Szavazz itt és most!

Ha még nem hallottad volna a dalt, íme:


SZAVAZZ!


Rövid hírek - Új klip Nicole-tól; folytatódik az X-Faktor-novella

  • A Poison után Nicole már következő kisfilmjét forgatja a napokban, mégpedig a Don't Hold Your Breath című dalhoz. Minderről Nicole számolt be twitteren: "Az új videóm, a Do not Hold Your Breath forgatásán, egy mesés régi házban, ami 1890-ben épült. Gyönyörű nap! Gyönyörű nap!" - írta. A videostatic.com információi szerint a videót az a Rich Lee rendezi, aki korábban a Pussycat Dolls Hush Hush és a Black Eyed Peas The Time klipjét is rendezte.
  • A portalnicole.com exkluzív betekintést nyerhetett Nicole egyik új daláról, a Cold-ról, melynek David Guetta a producere. A rajongói oldal a számot dinamikusnak, pörgősnek és a Poison-hoz hasonló europop-osnak írta le, hozzátéve, hogy ez az egyik legjobb dal Nicole-tól az elmúlt időszakból.

  • Plan B angol rapper a The Sunnak elárulta, hogy Nicole-lal dolgozik annak szólólemezén. Az énekesnőnek tehát teljesült a vágya, hetekkel ezelőtt ugyanis azt nyilatkozta, a rapper az egyetlen akivel featelni szeretne lemezén. Plan B szerint "fűszeres és pop" Nicole-lal való közös munkája.

  • Még mindig nem dőlt el, ki fog ősztől zsűrizni az amerikai X-Faktorban. 2010 végén a műsor atyaúristene, Simon Cowell úgy nyilatkozott, januárban nyilvánosságra hozzák a zsűritagok nevét, ez viszont még nem történt meg. Több forrásból lehet hallani, hogy Cheryl Cole-é az állás, ugyanannyiból viszont azt, hogy a Nicole-é és Cherylnek semmi esélye, hisz az USA-ban ő teljesen ismeretlen.

Poison demó-verzió (+letöltés)



Nicole az angol királyi esküvőn szeretne fellépni!

Nicole Scherzinger megerősítette, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén szeretne fellépni!

A Poison énekesnője a Recognise magazinnak elárulta, nagyon ambiciózus az áprilisi álomesküvőt illetően.


"Nagy álmom válna valóra ezzel az előadással. A Stickwitu-t énekelném nekik."

A saját párkapcsolatáról a Forma1-es Lewis Hamiltonnal Scherzinger annyit mondott, megvitatták a házasságot.

"Gondolkoztunk rajta. Viszont jelenleg mindketten a saját karrierünkre fókuszálunk. Rendkívül büszke vagyok a saját lemezem megjelenésére és nagyon boldog vagyok arra, hogy ahol jelenleg tartok." - mesélte.

Nicole: "Remélem, a többiek nem féltékenyek rám."

Nicole Scherzinger bevallotta, reméli, hogy volt Pussycat Dolls-os csapattársai nem féltékenyek a szólókarrierjére.

Az énekesnő - aki jelenleg nemsokára megjelenő szólóalbumára koncentrál - elárulta a Recognise magazinnak, szeretné, ha a többi Pussycat Doll elérné saját sikerét.

"Remélem a lányok nem féltékenyek rám. Mert én csak pozitív hozzáállású vagyok." - mondta Scherzinger.

Folytatta: "Kívánom nekik a legnagyobb sikereket és boldogságot. Az egyetlen hely ahol extrém és veszélyes vagyok, az a színpad."

Az egyik angol zenei blog (thatgrapejuice.net) olvasói felháborodásukat fejezték ki ezt a hírt olvasva, mondván, miért kellene, hogy Kimberly, Jessica, Ashley és Melody féltékeny legyen Nicole-ra, hiszen ő semmit sem ért el... Azok a bizonyos emberek úgy tűnik, nincsenek tisztában Nicole munkásságával. Vegyük csak sorjára mi az, amit Nicole elért, a többiek pedig álmaikban sem gondolhatnak hasonlóra:
  • az amerikai Szombat Esti Láz (Dancing With The Stars) 2010-es tavaszi szezonját megnyerte, hétről hétre 23 millió (!!!) amerikai tévénéző nézte őt, és döntött úgy szavazataival, hogy Nicole-nak kell megnyernie a versenyt
  • az amerikai NBC csatorna The Sing-Off nevű tehetségkutató műsorában zsűrizik immár második éve
  • Neil Patrick Harris rendezésében 2010 nyarán a Rent című darabban szerepelt; a kritikusok nem is magát a darabot, sokkal inkább Nicole kitűnő előadását dicsérték
  • Szintén nyáron Simon Cowell beültette őt az angol X-Faktor zsűriszékébe a szülési szabadságon lévő Dannii Minogue helyére; Nicole-on kívül több vendégzsűritag is beugrott Dannii helyére (többek között Katy Perry is), a nézők viszont egyöntetűen Nicole-t tartották a legjobb vendégbírának, ezenkívül Simon is megkedvelte őt, olyannyira, hogy Nicole az ősszel induló amerikai X-Faktor állandó zsűritagja lehet
  • Feltűnt a nagy sikerű Így jártam anyátokkal 6. évadjában, 2010 őszén
  • Debütáló dala, a Poison (amely csak Nagy-Britanniában jelent meg) a 3. helyig jutott a szigetországban, és még mindig a TOP40-ben tartózkodik, pedig novemberben debütált a listán
És ezek csak a legfontosabbak... Szóval, a többi ex-doll mit is tud felmutatni???

2011. január 12., szerda

Kimberly: "A Pussycat Dolls folytatódni fog!"

Kimberly Wyatt elárulta, hogy nagyon úgy fest, hogy a Pussycat Dolls folytatja működését - az új felállással.

Az énekesnő szerint - aki tavaly februárban hagyta el a bandát - a csapat működhet az új tagokkal, miután közölték a régiekkel, hogy "pótolhatók".


"Tudtuk a legelején, hogy a szünet nem tart örökké, és azzal is tisztában voltunk, hogy bármikor helyettesíthetnek minket" - mesélte Kimberly Dean Pipernek.

"Voltak lányok előttünk, és tuti, hogy lesznek utánunk is. Ez olyas valami, amit el kell fogadni. Simán tud folytatódni, hiszen már 15 éve létezik a csapat."

Kim nemrégiben azt is elárulta, hogy mindegyik ex-doll szólóprojektje teljesen más: "Mindnyájan különbözőek vagyunk, nagyszerű látni minket, hogy új dolgokba kezünk!" - mondta.

Nicole Scherzinger élvezi a gonoszkodást

pophalo.hu - A Pussycat Dolls egykori frontleánya boldogan vállalt el egy velejéig romlott karaktert a Man in Black 3-ban.

A gyönyörű Nicole Scherzinger élvezi, ha a színpadon úgy nézhet ki, mint egy szuper gonosz nő. Az élő fellépésein mindet el s közet ennek érdekében, és talán ennek köszönheti, hogy szerepet kapott a következő Men in Black filmben.


Az énekesnő elmondta – „A színpadon mindig egyfajta szuperhősnek, vagy szupergonosznak érzem magam a fellépések közben. A gonoszok általában szórakoztatóbbak, nem? Ha meg akarják hódítani a világot, biztos jól is akarnak szórakozni.”

A 32 éves színésznő, aki a 25 éves Forma 1 sztárral, Lewis Hamilton-nal jár együtt, azt is elárulta, hogy szándékosan fejlesztette ki a kicsit ócskán öltözködő karakterét legújabb dalának videoklipjéhez. Úgy tűnik nem hiába, hiszen őt választották a 2012-ben bemutatandó MIB 3 egyik szerepére, aki szintén nem jó kislány.

2011. január 11., kedd

Hallgass bele Nicole új dalába; részletek az új kislemezről

Ahogyan korábban megírtam, Nicole Scherzinger idén megjelenő albumáról a Don't Hold Your Breath lesz a következő kislemez. Hallgass bele a dalba, és tudj meg mindent róla!


Íme egy 15 másodperces részlet (elég rossz a hangminőség):



Itt pedig a demóverzió, melyben Keri Hilson és Timbaland énekel:



A demóverziót ide kattintva letöltheted!

Amit a Don't Hold Your Breath-ről tudni kell:
  • nem RedOne a producere!
  • eredetileg Timbaland Shock Value II lemezére került volna fel; Keri Hilson, Timbaland és Crystal Johnson írta. Az albumon egy duettként szerepelt volna a dal, Timbaland és Jordin Sparks között!
  • miután nem használták fel, Timbaland Brandynek akarta adni a dalt, amikor az énekesnő még az Epic kiadóhoz tartozott
  • Most pedig Nicole-é, a produceri munkákat Dave Audé és Jonas Jerberg látta el (utóbbi a Pussycat Dolls I Hate This Part című slágerének producere)
Ami pedig a legfontosabb, hogy az Universal Music megerősítette, hogy Nicole szólóalbuma Ausztráliában március 18-án fog megjelenni!

2011. január 4., kedd

Ez történt egy éve: Melody és Kimberly kiszáll - rivális banda készülőben!

- 2010 január -

Úgy tűnik, hogy a Pussycat Dolls menedzserének, Robin Antinnak azon állítása, mely szerint új arcok érkeznek a csapatba, igaznak tűnik. Melody Thornton Twitter-üzenetei azt sugallják, hogy Baby Doll többé nem tagja a csapatnak:
"Nem vagyok még biztos abban, hogy mi az újévi fogadalmam, abban viszont biztos vagyok, hogy el akarom hagyni azokat az embereket, akik azt akarják, hogy elmenjek! Szóval itt kezdem.. Szomorú"
"Köszönöm Istennek, Jimmy Iovine-nek, Robin Antinnak, Ron Fairnek és mindenkinek, aki a Pussycat Dolls ilyen népszerűvé tette! Micsoda kezdés! Köszönöm ezt az ugródeszkát"
Ezek alapján biztosan kijelenthetjük, hogy Melody többé nem Pussycat Doll. A hétvégén jelent meg egy cikk, mely szerint Kimberly Wyatt is hasonképpen járt. A News of The World a napokban készített interjú Kimmel, aki azt fontolgatja, hogy egy rivális banda alapításán töri a fejét, csakhogy bosszút álljon Nicole-on, aki miatt - saját elmondása szerint - nem tudott érvényesülni a csapatban.

"Neki saját öltözője volt, saját turnébusza, sokkal több minden kapott, mint mi. Dívaként kezelik őt. Pedig nem csak ő tud énekelni a csapatban. Ez marhaság! Mindenkinek gyönyörű hangja van" - mesélte Kim.
Kim egy rivális banda megalapításán töri a fejét, már meg is kezdte a tárgyalásokat a többi taggal, Jessicával, Melodyval és Ashleyvel.
"Ezek a csajok.. a családom! Nem tetszettek azok a változások, amik mostanában történtek a csapattal. Remélem, tudom folytatni a munkát a Dollokkal. Nicole-lal nem beszéltem erről, hisz ő csak a saját karrierjével van elfoglalva. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap, szóval nem bánkódok."

A hét képe: Carmit Bachar mellbimbót villant

A 2006. július 26-án, a PCD Világturné keretein belül megrendezett maláj koncerten az akkor még a csapathoz tartozó Carmit Bachar mellbimbót villantott, amit a maláj hatóságok nem igazán díjaztak, és pénzbüntetéssel sújtották a bandát.

A hét videója: hogyan énekel Jessica élőben?

Nicole: "A debütáló albumom veszélyes!"

Nicole Scherzinger veszélyesnek titulálta hamarosan megjelenő albumát.

Az énekesnő - akinek ebben az évben jelenik meg egyelőre cím nélküli legelső lemeze - azt mondta, büszke az anyagra, és mivel tele van pörgős, tempós dalokkal, így nagyon izgalmas élő fellépésekre lehet számítani.

"Hiányoznak a Dollok - a mi energiánk nagyon mókás és energikus volt amikor színpadon voltunk" - nyilatkozta Nicole a Music Roomsnak.


"De szeretem a zenét, úgy vélem, hogy a zene magáért beszél és nagyon büszke vagyok az albumra, amit készítek. Úgy érzem, hogy ez a zene nagyon teljes, élő fellépésre alkalmas és igazán veszélyes. Szóval ezt az egészet áthelyezem egy teljesen másik helyre, és ezt nagyon élvezem."

2007-ben úgy nézett ki, hogy Scherzinger szólóalbuma a Her Name Is Nicole címet kapja, most viszont nem lehet tudni semmit sem a címet illetően. Nicole nemrég árulta el, hogy második kislemeze a Don't Hold Your Breath lesz.

2011. január 3., hétfő

Új dal: Mohombi feat. Nicole Scherzinger – "Coconut Tree”

Mohombi új dala néhány órával ezelőtt lett elérhető a világhálón. Ezúttal egy duettet hallhatunk Nicole Scherzingerrel! A dalnak Mohombi kiadótulajdonosa, RedOne a producere.


A Coconut Tree egy könnyed felvételnek tűnik, ami a 2011-es nyár nagy dobása lehet.



Visszatért a Kittycat Dolls!

A régi olvasók bizonyára emlékeznek még a Pussycat Dolls úgymond paródiacsapatára, a Kittycat Dollsra. Róluk 2009 februárjában számoltam be először, a róluk szóló cikk nagy felháborodást váltott ki az oldal olvasói között. A régi cikket ide kattintva elolvashatjátok.


Íme egy rövid ismertető róluk, a hivatalos weboldalukról:

"A Kittycat Dolls 2008 októberében alakult, több válogatás után. A meghallgatások Skóciában zajlottak, hogy megtalálják Anglia egy és egyetlen Pussycat Dollsának utánzatcsapatát. Több mint 80 lány jelentkezett a tehetségkutató-versenyre, végül 6 csaj maradt bent, és nyert. 2008 decemberében Kate elhagyta a csapatot, és már csak öten maradtak. A Kittycat Dolls szórakozóhelyeken lép föl, és olyan slágereket ad elő, mint a Don't Cha, a Buttons vagy a When I Grow Up. Mindnyájan élőben énekelnek. Nincs jobb együttes, amelyik jobban tudja utánozni a PCD-t."
Miután több slágert, köztük a When I Grow Up-ot is "kiparodizálta" a banda (ezt ide kattintva megnézheted), most Nicole szólódalán, a Poison-on volt a sor, nézzétek meg:


Ezek a lányok nem hogy énekelni, de táncolni sem tudnak.

Újévi üzenetek

Ashley Roberts ex-pussycat doll valamint Robin Antin, a csapat menedzsere üzent a rajongóknak, előbbi videóüzenettel, utóbbi pedig twitteren.

Videó: Ashley boldog új évet kíván a rajongóknak



Robin üzenete a rajongóknak:
"Mindenkinek boldog ünnepeket, Köszönöm Nektek a szeretetet és a támogatást, amit egész évben adtatok a Pussycat Dollsnak, a Girliciousnak, a Paradiso Girlsnek és Mehta Gossnak ... 2011 nagyon különleges lesz!" - írta a több együttest is kreáló Robin.
A PCD Workout DVD nagy sikerére tekintettel Robin hamarosan kiadja a lemez második részét!

Nicole 10 kedvenc dala 2010-ből

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
Bruno Mars - Just The Way You Are
Florence and The Machine - Heavy In Your Arms
Gorillaz - Stylo
K'naan - Wavin 'Flag
MIA - XXXO (Feat. Jay Z) (Remix)
Nicole Scherzinger - Poison
Muse - Resistance
Nelly - Just A Dream
Paloma Faith - Upside Down

Szerkesztő: A 7. helyezett 'Poison'-t kifejezetten szeretem én is! :D