2010. július 20., kedd

Képek, videók: Hamilton Nicole-lal együtt vette át a rangos díjat

Rangos elismerésben részesült a McLaren 2008-as világbajnoka, Lewis Hamilton, akit a jövő hétvégén a Lorenzo Bandini-díjjal tüntetnek ki – jelenti az amerikai Speed TV.


Az 1967-es Monacói Nagydíjon tragikus körülmények között elhunyt versenyzőről elnevezett díjat a Bandini-család adományozza az előző idény legtehetségesebb pilótájának. A megtisztelő címet első ízben 1992-ben adták át.

„A díjazottak listája olyan, mint egy ki kicsoda a Formula 1 legnagyobb tehetségei között, így hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy engem is kitüntetnek” – nyilatkozta Hamilton, aki jövő hétvégén utazik Lorenzo Bandini szülővárosába, az olaszországi Brisighellába, a díjátadó ceremónia hagyományos helyszínére.


Korábban olyan sofőrök is megkapták a Bandini-díjat, mint például Michael Schumacher, Jacques Villeneuve, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Felipe Massa és Mark Webber.

Forrás: automenedzser.hu

A díjat Hamilton nem rég vette át, az eseményen pedig ott volt Nicole Scherzinger is.



Nicole pihent egyet Hamiltonnal, mielőtt ismét munkába állna

A sok elfoglaltság, Lewis versenyei, Nicole szereplései és műsorai úgy tűnik, hogy egy cseppet sem teszi tönkre a sztárpár kapcsolatát.


Mielőtt Nicole folytatná a zsűrizést a brit X-Faktorban, gyorsan leszervezett egy kis kiruccanást Hamiltonnal, aki a hétvégét Németországban fogja tölteni versenyzéssel.

A milliomos pár a múlt hétvégén Monacóban nyaralt, ahol 3 éjszakáért összesen 4,500 dollárt fizettek a Thermes Marins szállodában. A pilóta és az énekesnő masszázs és gyógyfürdő szolgáltatásokban is részesültek. A pihenést követően a lesifotósok a Nice repülőtéren kaphatták lencsevégre a párt.

A Pussycat Doll csütörtökön ismét csatlakozik az X-Faktor csapatához, ahol Simon Cowellel és Louis Walsh-sal karöltve fog zsűrizni.

A Nice reptéren készült fotókat Nicole-ról és Lewisról ide kattintva tekintheted meg!

Jövő héten is Nicole helyettesíti Cherylt!

Velvet.hu - Nicole Scherzinger helyettesíti a maláriából lassan felépülő Cheryl Cole-t az X-Factor jövő heti felvételein: a brit tehetségkutató producerét, Simon Cowellt akkor győzte meg a 32 éves feltörekvő énekesnő, mikor múlt héten Dannii Minogue helyett zsűrizett a manchesteri fordulóban.

Jövő héten a 100 legjobb jelentkező közül a legjobb 24-et választják ki. „Esély sincs rá, hogy Cheryl részt vegyen a felvételeken, bár már jobban van” – mondta a The Sunnak az egyik tévés. „Nicole nagyszerű volt Manchesterben és Simon nagyon kedveli. Tudja, hogy a mostani kör húzósabb lesz, de már bizonyította, hogy vidám és szórakoztató jelenség” – tette hozzá. Cole időközben kijött a kórházból, és bár egyre jobban van, – már tévét is tud nézni – továbbra is egészségtelenül étkezik és lázas.

Velvet.hu - Példátlan siker Victoria Beckham ruhája a celebek körében

Velvet.hu - A héten Nicole Scherzinger egy olyan kis fekete ruhában lépett a nyilvánosság elé, ami tavaly ősszel a Victoria Beckham kollekció részeként tűnt fel és azóta szinte példátlan karriert futott be. Scherzinger ugyanis távolról sem az első híresség, aki felveszi ezt a hatalmas sikert aratott darabot. Ebben a cikkben összesen hat celebnőt mutatunk, akik mind feszítettek már Beckhamné kis feketéjében. Melyiküknek állt a legjobban?

Blake Lively

A kérdéses darab természetesen először a Victoria Beckham kollekció részeként a divatbemutatón tűnt fel, de a celebek közül Blake Lively volt, aki az elsők között csapott le erre a ruhára azért, hogy egy eseményben ilyenben villoghasson.

A színésznő még tavaly október vége felé döntött úgy, hogy Beckhamné dresszében fog reprezentálni a New York-i Angel Ball alkalmával. Kattintson a képre, mert galériánkban több fotó is van a színésznőről, és ezeken az is jól látható, hogy Lively milyen lilás tűsarkúval, valamint színes gyűrűkkel és fülbevalókkal egészítette ki az összeállítást!


Victoria Beckham

Természetesen maga Posh Spice is hordja saját kollekcióját, még akkor is, ha ezzel a konkrét darabbal Blake Lively rendesen beelőzte. A bal oldali kép tavaly decemberben készült Beckhamnéről Párizsban, amint megmutatja, szerinte hogyan kell hordani ezt a kissé komorna-uniformisra emlékeztető darabot.

Haját Blake Lively-val szemben feltornyozta, és semmi színes kiegészítővel nem dobta fel a sötét eleganciát, sminkje sötétszürke, még körmei is feketék. Egyedül a cipő világos, de természetesen abból sem vett színeset.


Jennifer Hudson

Január végén a díjkiosztó-szezon egyik legrangosabb eseményén láthattuk viszont Beckhamné ruháját. Ezúttal Jennifer Hudson énekesnő vette fel ezt a kis feketét a Grammy-gálára, bizonyítva, hogy ez a darab nemcsak a csontsovány modellalkatúaknak tud jól állni, hanem a valamivel teltebb idomú hölgyek is felvehetik.

Érdekes módon Hudson is csak egy csupafekete összeállítás fő darabjaként tudta elképzelni ezt a ruhát: körme, cipője is gyászos színű, sőt még fekete harisnyát is vett. A darab érdekessége egyébként, hogy a fazon a nyakkivágásának háromszög-formáját a miniszoknyából, plusz egy zsebekkel ellátott rátétből álló alsó rész megismétli, ezzel erősen vékonyítva a derekat és szélesítve a csípőt.

Betty, a csúnya lány


Utolsó évadjához ért az elmúlt szezonban Amerikában a Betty, a csúnya lány című sorozat, és idén tavasszal a záráshoz közeledve beillesztettek egy olyan részt a divattémájú szappanoperába, amelyikben Betty végre nem egy csúnya lány, hanem átvedlik bombanővé.


Nem fogják kitalálni, melyik ruhát választották ki a Bettyt alakító America Ferrera részére jelmeznek ehhez az elegáns jelenethez: természetesen Victoria Beckham menet közben lassanként legendássá váló kis feketéjét. A sorozat stylistja ravasz módon egy övvel és arany kiegészítőkkel tette még elegánsabbá ezt a nőies fazonú ruhát.

Danielle Bux

A képen látható Danielle Bux egy 30 éves modell, akit onnan lehet ismert, hogy nemrég ment hozzá a Nagy-Britanniában roppant népszerű exfocistához, a jelenleg sportműsorvezetőként dolgozó Gary Linekerhez.

Tekintettel arra, hogy most már ő is focistafeleség, Danielle Bux esetében kézenfekvő, hogy a leghíresebb focistafeleség ruhájában jár díjkiosztóra. A modell a március végén Londonban rendezett Tric Awards gálájához választotta a példaképe által tervezett kis dresszt, de ő sem kísérletezett a színekkel, hanem feketével egészítette ki a feketét.

Nicole Scherzinger

És ezzel el is érkeztünk ennek a celebszinten példátlan népszerűségnek örvendő ruhának a legutóbbi előfordulásához. Nicole Scherzinger az X Faktor manchesteri válogatásán volt helyettes zsűritag, és itt jelent meg ebben az elmúlt néhány hónapban már kissé elhasznált ruhában.


Reméljük, a jelenlévők közül senki nem szisszent fel szemeit forgatva valami olyan szöveggel, hogy “jaj ne, már megint”, főleg mivel a Pussycat Dolls énekesnőjének (is) roppant jól állt ez a kis fekete. Ő ráadásul annyit újított az összeállításon, hogy körmeit sötét helyett olyan vörösre lakkozta, hogy csak úgy villogtak autogramosztás közben.

Kinek áll a legjobban?
A szavazás állása:

1534 szavazat Blake Lively

1855 szavazat Victoria Beckham

731 szavazat Jennifer Hudson

1097 szavazat Betty, a csúnya lány

1092 szavazat Danielle Bux

2458 szavazat Nicole Scherzinger

2010. július 16., péntek

Hétfőig szünet


Július 19-ig ne számítsatok új bejegyzésre a blogon, mert nem leszek itthon. A lemaradásokat természetesen pótlom, és elnézést kérek minden olvasótól, aki csalódott. Addig is informálódjatok a www.pussycatdolls.lapunk.hu chat szolgáltatásában a legfrissebb hírekről, a régi olvasóknak mondom, hogy bátran linkeljenek. Mindenkinek kellemes nyári napokat kívánok!

A szerkesztő

2010. július 14., szerda

Ez történt egy éve: Nicole elismerte, hogy nem jön ki a többiekkel

2009. július 15. - Nicole Scherzinger bevallotta, hogy nem mindig felhőtlen a viszonya a többi négy Dollal, Melodyval, Ashleyvel, Jessicával és Kimberlyvel.

A dögös énekesnő - aki a világbajnok Lewis Hamilton kedvese - azt is elárulta, hogy a csapat az elmúlt hónapok során megtanulta, hogy miként kell feszültségek között együtt dolgozni.

"Olyanok vagyunk, mint öt nővér - megvannak a nézeteltérésink, de mindentől függetlenül szeretjük egymást és tudjuk, hogy kell hivatásosnak lenni" - mesélte Nicole a Metronak.

Hozzátette: "Azt is tudjuk, hogy kell elkerülni egymást."

A bandáról nemrég az a hír terjedt el, hogy feloszlik, miután az egyik kislemezük, a 'Jai Ho' borítóján külön fel volt tüntetve Nicole Scherzinger neve. Angliában hétfőn jelent meg legújabb maxi CD-jük, a 'Hush Hush; Hush Hush'. A dal eddig a 18. helyig jutott Anglia kislemezlistáján.

A hét videója: Jessica legvidámabb pillanatai a PCD-ben

A hét képe: a PCD a 'Bottle Pop' forgatásán

Nicole és Simon összefogott Louis ellen

Az angol X-Faktor három zsűritagja el van egymással: Simon Cowell azt mondta Louis Walsh-nak, hogy szüksége lenne egy kis átalakításra, mert a kinézete egyszerűen "elavult".

Walsh és Cowell az X-Faktor zsűritagjaiként

Cowell és Nicole is összefogott Walsh ellen, a múlt heti X-Faktor válogatón Manchesterben, írja a The Sun.

Egy forrás elárulta a lapnak: "Nicole szólt a saját sminkesének, és elmondta Louisnak, hogy 'Csak azt szeretném, hogy ragyogj. Szerintem be lehetne festeni a hajad, és vihetnénk néhány színt az arcodba.'"

A Pussycat Doll hozzátette: "Simon ragyog a kamerák előtt, de szerintem itt az idő, hogy Louis is így tegyen."

Walsh visszavágott a párnak, mondván: "De ez egy új csíkos ing, ami rajtam van!"

Nemrég egyébként megerősítették, hogy Cheryl Cole nem fog szerepelni a show Boot Camp színpadán sem.

Cowell Cherylnek szólította Nicole-t

Simon Cowell Nicole Scherzingert 'Cherylnek' szólította a múlt hétvégén zajlott X-Faktor válogatáson.


A Pussycat Doll Manchesterben csatlakozott Cowellhez és Louis Walshhoz a zsűribe, miközben Cheryl Cole - az eredeti zsűritag - továbbra is maláriával küzd a kórházban.

Egy bennfentes mesélt a Daily Star-nak: "Simon véletlenül Cherylnek szólította Nicole-t. Nagyon sajnálja az esetet. Simonnak hatalmas a szíve, és jelenleg szinte minden percben a halálos kórral küzdő Cherylre gondol. A kulisszák mögött is állandóan róla beszélt. Nem akar ő többet, csak azt, hogy egészséges legyen, boldog és hogy térjen vissza a show-ba, ahová tartozik."

Scherzinger csak nevetett Cowell bakiján.

"Bóknak veszem, hogy Simon Cherylnek hívott. Nagy rajongója vagyok." - állította az énekesnő.

Kínos - Nicole tárgyként kezeli az X-Faktor versenyzőit

Ó, de kínos! A Pussycat Dolls vezető énekesnője, Nicole Scherzinger butaságot követett el - vagy inkább tárgyat kellene mondanunk?


Mindez az X-Faktorban történt, amikor egy versenyzőt egy eszköznek, tárgynak titulált. Az énekesnő úgy értette, hogy egy tehetségkutató műsorban jó énekesnek lenni egyenlő bolondnak lenni. De vajon ki állhat e mögött a vicc mögött? Az X-Faktor mestere, Simon Cowell, ki más?

Mint ismert, Nicole Dannii Minouge-ot helyettesíti a népszerű show zsűrijében, aki épp most lett anya. Simon Cowell pedig vélhetően úgy gondolta, ideje megviccelni a vendégzsűritagot! Az 50 éves producer megkérte Nicole-t, hogy nevezze az egyik versenyzőt "eszköznek". Amikor Scherzinger megkérdezte, hogy ez pontosan mit is jelentene, Simon azt mondta, "egy reményteljes versenyzőnek adhatna egy bókot". De a Doll meglepődött, amikor néhány versenyzőt tárgynak, eszköznek nevezett, ők pedig igen boldogtalannak tűntek. Ezután Simonnak meg kellett magyaráznia, valójában hogyan is értette ő a viccet - szegény Nicole!

Simon lehet, hogy féltékeny volt, amiért Nicole szemmel láthatólag nagyon jól kijött a másik zsűritaggal, Louis Walsh-sal? A show után Simon a sajtónak nyilatkozott: "Louis nem mosolygott így régóta. Ő olyan, mint egy bárány a tavaszi napon: sohasem láttam még őt így. Louis nagyon lágy Nicole-lal. Nagyon édes, de ez az első alkalom, hogy Louisnak megismerjük ezt az oldalát is. Olyan, mint egy kiskacsa, amit megment egy kutya. A kiskacsa követi a kutyát, mivel azt gondolja, hogy az anyja. Ennek nem kellene működnie nyilvánvaló okok miatt. De úgy tűnik, mégis működik."

Nicole-nak talán tanulmányoznia kellene az angol szlengszótárat! Semmi gond, ha néhány szót nem ért, de mindenkinek óvatosnak kellene lennie, ha Simon Cowell a beszélgetőpartnere.

Forrás: desihits.com

A szerkesztő véleménye
Igazából nekem a hír vége elég zavaros, amikor Simon a másik zsűritagról, Louisról kezd el beszélni. A cikk angolul jelent meg, amit én fordítottam le, de biztos vagyok abban, hogy nem a fordításommal van a gond, mert tuti, hogy ugyanez jelent meg az angol sajtóban is. Amint valami friss információ jelenik meg az esettel kapcsolatban, azonnal közlöm a blogon.

2010. július 13., kedd

Exkluzív: mit kérdeznél Nicole-tól?

2010. augusztus 1-jén rendezik az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjat, melyre természetesen elmegyek.


Amennyiben Nicole Scherzinger elkíséri barátját, Lewis Hamiltont a versenyhétvégére, jó esélyem nyílik arra, hogy találkozzam mindkettőjükkel. Tavaly Hamiltonnal sikerült, most miért ne sikerülne Nicole-lal?

Ezért úgy döntöttem, hogy lehetőséget adok az örök Pussycat Doll magyar rajongóinak, hogy gondolkodjanak, mit is kérdeznének a sztártól. Kérdéseiteket a timbalandfan@citromail.hu e-mail címre várom!

Hangsúlyozom, nem 100%, hogy sikerül a találkozás, de egyáltalán nem kizárt. Tehát senki se legyen csalódott, ha végül az egészből nem lesz semmi :)

Nicole visszatért a stúdióba

Miután Nicole Scherzinger három napot töltött Manchesterben, most visszatért Franciaországba, ahol folytatja első stúdióalbumának munkálatait.



Egy producer, aki RedOne-nal dolgozik, ezt üzente Twitteren:

"Örülök, hogy visszakaptalak Nicole!"

Scherzinger tehát nem áll meg a munkával, elméletileg az idei év végén kijön az albuma, melyről az első igazi felvezető dal a 'Beautiful People' címre hallgat. A számról egyelőre semmit sem tudni, csak úgy mint Nicole egész szólóprojektjéről.

Velvet.hu - Hamilton nője lehet az új Beckhamné

Cheryl Cole után egy újabb énekes-celebnő, Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton nője tör Victoria Beckham babérjaira: Angliában már az új Posh-ként emlegetik. Nézzük, mit tett eddig és mit kell még tennie Scherzingernek ahhoz, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint az ex-Spice girl. Énekelt már lányzenekarban, zsűrizett, pasizott, de nincs még ruhamárkája és sokmilliós reklámszerződése.

Nicole Scherzinger egyre többször kap szereplési lehetőséget Nagy-Britanniában: a napokban azzal vonta magára a figyelmet, hogy két egymást követő alkalommal is Victoria Beckham kollekciójából választott magának ruhát, és mindkét cucc tökéletesen állt rajta – mintha csak Posh Spice osztogatott volna autogrammot. A Pussycat Dolls oszlopos tagja az X-Factor meghallgatásain vesz részt Manchesterben mostanság – írja a Dailymail. Ám a hawaii születésű amerikai énekesnő és a Posh Spice közötti hasonlóság nem csak a ruha miatt egyértelmű: Scherzinger minden másban is ügyesen koppintja Beckhamnét.

Kezdj egy lányzenekarban!

A 32 éves Scherzinger énekesnőként robban be a köztudatba –akárcsak Victoria Beckham – és komoly sikereket ért el zenekarával, a Pussycat Dolls-al: azt azonban el kell ismernünk, hogy a PCD munkássága korántsem olyan korszakalkotó, mint a Spice Girls-é volt anno. Victoria Beckham a legendás lányzenekar szétesése után próbálkozott szólókarrierrel, de sosem ért el akkora sikereket, mint csapatban: ezzel pont így van Scherzinger is, aki 2006 óta szorgalmasan dolgozik szólókarrierjén, de lemeze még nem jelent meg.


Zsűrizz tehetségkutatóban!

Az énekesi karrier mellett –illetve annak megfeneklése esetén– mindkét celebnő vállal zsűrizést tehetségkutató műsorokban: a 32 éves Scherzinger épp most csöppen bele a brit X-Factorba, ahol Victoria másik követője, Cheryl Cole is megfordult. Posh 2008-ban zsűrizett a Heidi Klum vezette Project Runaway-ben. Furcsa mód Victoria Beckham nem kapott szerepet a brit tehetségkutatóban, míg Hamilton nőjének jó esélye van rá, hogy a széria 2011-ben induló amerikai változatában is mentorkodjon.


Házasodj gazdag sportolóval!

A két énekesnő párválasztása hasonló: Beckhamné évek óta él gazdag focista férjével többé-kevésbé boldog házasban, Scherzingert pedig nemrég jegyezte el Forma-1 világbajnok pasija, Lewis Hamilton. Hamilton és nőjének kapcsolata nem felhőtlen, ám esetükben nem állítólagos szeretők felbukkanása borzolja a kedélyeket, hanem karrierjük egyengetése miatt kerül sor időnként szakításra.


Légy vékony!


Victoria Beckham legendásan vékony, épp ezért folyamatosan terjeng róla a pletyka, hogy alig eszik: már azt is megjósolták neki, hogy 50 éves korára tönkremegy a szervezete a kalóriahiánytól. Mivel még senki nem látta enni, továbbra is kitartóan kutatják a pletykalapok írói, mivel táplálkozik Posh: állítólag minden nap csak pár koktélrákot kap be. Scherzingert az intenzív tánc tartja formában, és a genetikára sem panaszkodhat: alábbi kép tanúsága szerint neki nem kell koplalnia a szálkás testért.



Amit Scherzingernek is még tanulnia kell: stílus

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton egyre híresebb páros, azonban még dolgozniuk kell azon, hogy letaszítsák Beckhaméket a trónról: nem ártana több például reklámmunkát szerezniük, vagy divatmárkát alapítaniuk. Az énekesnő jobban tenné, ha kidobná lapos sarkú cipőit és beszerezne pár Hermès táskát: brit példaképét e két kiegészítő nélkül sosem látni, még focimeccsre is magas sarkakon érkezik, márkás táskagyűjteménye pedig egyedülálló. Scherzinger nagyon csinosan indult vásárolni, de balerinacipő van rajta és táskája csak nyomokban emlékeztet Posh kedvenc Birkinjeire.
____________________________________

A szerkesztő véleménye:
Ugyan van pár hasonlóság Nicole és Victoria között, de szerintem alapvetően különböznek a zenei és emberi beállítottságaik. A cikkben nevetségesnek tartom, hogy temetik Nicole szólókarrierjét, holott az még el sem kezdődött igazán. Szerintük "majmolja" Victoria stílusát, de ezt én nem így látom: mivel Beckhamné elismert személyiség a divatszakmában, Nicole így tiszteleg Victoria előtt, hogy az általa tervezett ruhákat hordja; tiszteli őt a munkásságáért, és szereti a futballistafeleség ruháit. És mivel Scherzinger nem kizárólag Vic ruháit hordja, hanem az esetek 95%-ban a sajátjait, ezért nem látok ebben semmi rosszat.

2010. július 12., hétfő

Sok múlik Nicole angliai zsűrizésén

Nicole Scherzinger állandó zsűritag lehet az X-Faktor amerikai változatában, amennyiben az angol műsorban nyújtott produkciója megfelelő - állította egy, a műsorhoz közelálló személy.


A Pussycat Doll zsűritagként bukkant fel az angol változat manchesteri válogatásán a hétvégén, ő az utolsó sztár, aki a szülési szabadságán lévő Dannii Minogue-ot helyettesíti.

A Radar Online szerint Scherzinger zsűriben való szereplése neki is egy "meghallgatás", hiszen Simon Cowell, aki az egész műsor kitalálója, úgymond "ura", keresi a műsor amerikai változatának következő szezonjára a zsűritagokat.

Egy forrás elárulta az internetes portálnak, hogy a Pussycat Dolls énekesnőjének így lesz tapasztalata a dologról, így előnyben részesülhet a végső döntésnél, amennyiben valóban jól "vizsgázik" az angol műsor zsűritagjaként.

Az amerikai X-Faktor 2011 végén kezdődik.

X-Faktoros videók Nicole-lal



Nicole véglegesen leválthatja Cheryl Cole-t

Az egyre népszerűbb Cheryl Cole napok óta küzd a maláriával, állapota elég súlyos. Három napja ugyan kiengedték az intenzív osztályról, és egy magánklinikába szállították, az énekesnő felépülése viszont több hónapba telik, így az X-Faktorban megüresedett helyét egyes hírek szerint Nicole Scherzinger veheti át!

A 'Fight For This Love' énekesnője minden fellépését, szereplését lemondta a következő két hónapra, így az X-Faktort is. A 'News Of The World' értesülései szerint a zsűri másik tagja, a szintén Girls Alod-os Kimberley Walsh vagy a műsor szerkesztői megkérték Nicole-t, hogy végleg vegye át Cheryl megüresedő helyét.

Ezek tehát még csak pletykák, semmi sem hivatalos. Amint friss információ derül ki a helyettesítésről, azonnal közölni fogom a blogon.

Ugyan nagy lehetőség lenne ez a szereplés Nicole számára, de mindenesetre mielőbbi javulást kívánok Cheryl Cole-nak!

Neon.hu - Ciki: Nicole Scherzinger kínosan majmolja Beckhamnét!

Sztárkörben kimondottan vérfagyasztó jelenségnek számít, ha két híresség ruhája és frizurája kísértetiesen hasonló, az ilyesmi ugyanis az egyéniség hiányát sejteti. Nicole Scherzinger mostanában mégis Victoria Beckham akar lenni?!



A Pussycat Dollsból megismert énekesnő mostanában kizárólag Beckhamné ruháit viseli, és alkata is egyre jobban victoriásodik… no de kinek áll jobban ez a stílus? Vicnek, aki egyre soványabb és elgyötörtebb, vagy Nicnek, aki még egész jól egyben van - egyelőre?
____________________________________

Az én véleményem:
Nincs semmi különös abban, hogy a két sztár ugyanazt stílusú ruhát hordja, hiszen nem ők döntenek erről, hanem a stylistjuk. Gyakran előfordul ez a dolog, úgy tűnik, a neon.hu-nál épp nem volt miről írni, azért fújtak fel mindent. Emlékezetes "utánzás" volt 2008-ban, amikor Rihanna a 'Disturbia' klipjében ugyanazt viselte, mint a Pussycat Dolls-os Kimberly Wyatt a csapat 'When I Grow Up' című klipjében:



2010. július 11., vasárnap

Videó: Nicole 'Shape' fotózásának kulisszatitkai

Nicole Scherzinger megmutatta, hogyan kell fittnek maradni. A Shape magazinban bemutatott praktikáit képekben ide kattintva nézheted meg, itt pedig egy videó a fotózásról:

Emmy-díjra jelölték Nicole műsorát

A tévés szakma legnagyobb elismerésnek számító díját, az Emmyt kaphatja meg a 'Dancing With The Stars' ebben az évben.


A táncos show-t idén Nicole Scherzinger nyerte profi párjával, Derek Hough-gal. A reality-t ötödik alkalommal jelölik a díjra, de eddig nem sikerült egyszer sem elnyerni azt, hiszen 2003 óta a 'The Amazing Race' című műsor nyeri minden évben a díjat.

Idén is jelölték az eddig mindig nyerő show-t, tehát vajmi kevés az esély arra, hogy a DWTS elnyeri a díjat. Viszont a kritikusok (főleg Nicole parádés szereplése miatt) azon a véleményen vannak, hogy a sorozat idei szezonja minden eddiginél jobb és izgalmasabb volt.

Augusztus 29-én minden kiderül, Jimmy Fallon komikus vezetésével ugyanis megrendezik a 62. Emmy-díjátadó gálát. A 'Legjobb dráma sorozat' kategóriában olyan sorozatok indulnak, mint a Lost, a True Blood - Inni és halni hagyni, a Dexter, vagy például A férjem védelmében.

A legfontosabb kategóriák jelöltjeit ide kattintva elolvashatod.

Hajrá Nicole, hajrá 'Dancing With The Stars'!

Képek: Nicole így zsűrizik

Nicole ebben a ruhában zsűrizett az angol X-Faktorban:

Videó: bevonul a zsűri

Az angol X-Faktor manchester-i válogatóján a háromtagú zsűri felvonul a színpadra, köztük Nicole Scherzinger:

2010. július 9., péntek

Képek: Nicole megérkezik az X-Faktorba

Korábban már beszámoltam arról, hogy Nicole a szülői szabadságon lévő Dannii Minogue-ot helyettesíti az angol X-Faktor zsűrijében. Az válogatás ma este lesz, Nicky pedig már meg is érkezett Manchesterbe. Íme egy kép róla, a többi képet ide kattintva tudod megnézni:

Nicole a világ legkisebb mikrofonjával

Nicole Scherzinger nemsokára az angol X-Faktorban teszi tiszteletét vendégzsűritagként. Az énekesnő Twitteren üzent rajongóinak:

Magyarul: "Kiéneklem a lelkem a világ legkisebb mikrofonjával, miközben készülődöm az X-Faktorra."

Íme a megosztott kép:

Ismerd meg az új Dollokat! 1. rész: Kherington Payne

Kherington Taylor Payne 1990. január 26-án született Kalifornia államban, az USA-ban. Táncos és színésznő, a 'So You Think You Can Dance' (a műsor magyar címe: Táncolj, ha tudsz) 4. szezonjában a TOP10-ben végzett. Legismertebb színházi szerepe a 'Fame' című musical, melyben Naturi Naughton és Collins Pennie oldalán játszik.

Az alig 90 ezer lakosú Whittier városában látta meg a napvilágot, és már 2 éves korában elkezdett táncórákat venni a Dance Precisionsban, Placentiában. Az El Dorado gimnáziumban érettségizett 2008. június 10-én, most Kalifornia állam Placentia városában él, miközben táncos karrierjét próbálja építgetni. Kherington egyébként a kevésbé ismert The Bolts nevű rockbanda tagjainak, (Adam, Heath és Austin Farmer) unokatestvére.

A 'So You Think You Can Dance' negyedik évadjára jelentkezett 2008-ban. Ő volt akkor a sorozat legfiatalabb versenyzője. Párjával, a hip-hoptáncos Stephen 'tWitch' Boss-szal nagyon emlékezetes pillanatokat szereztek a nézőknek, akik szinte szétszedték őket imádatukban. Bár a versenyt nem nyerte meg Kherington, mindenki elismerését kivívta.

A táncos show után feltűnt a rendkívül népszerű amerikai zenés sorozatban, a 'Glee'-ben. Következő musicalje a 'Leading Ladies' címre hallgat, Melanie LaPatinnal és Benji Schwimmerrel a főszerepben. Idén háttértáncosként tűnt fel Katy Perry 'California Gurls' című klipjében, valamint a dal MTV Movie Awards-os júniusi élő előadásán is. Kheringtont eközben Robin Antin bevette a Pussycat Dolls új felhozatalába.


Ashley is dolgozik saját lemezén

A The Bay Area divatcég nemrég készített interjút az ex-pussycat dollal, melyben főként a divat volt a fő téma.


Íme a legérdekesebb kérdések:

- Melyik a kedvenc üzleted?
- Los Angelesben az Opening Ceremony, az All Saints és az Intermix,

- Mi van rajtad, amikor nem kell a nyilvánosság előtt szerepelned?
- Farmer, top és egy vicces kalap.. vagy egy hiányos dressz mókás kiegészítőkkel.

- Mennyi időbe telik, hogy elérd a Doll-kinézetet?
- Nagyjából két óra, míg a haj és a smink elkészül. Minden attól függött, hogy épp milyen rendezvényre csíptük ki magunkat.

- Milyen tanáccsal tudnál szolgálni a fiatal lányoknak a testalkat kialakítása kapcsán?
- Becsüld meg azt, amid van! Eddz rendszeresen és igyál sok vizet. "Ha nem szereted saját magad, hogy az ördögbe szerethetnének mások?" Ru Paultól idéztem.

- Milyen projekteken dolgozol mostanság?
- Színészkedni tanulok, amit nagyon imádok. Műsort vezetek az E! csatornán és az MTV-n, ezzel egy időben dolgozok a saját lemezemen is. Kövess Twitteren az @imashleyroberts címen - mindig megpróbálom folyamatosan informálni a rajongóimat, hogy épp mi történik.

Tengerparti esküvőre készülnek Nicole-ék

Nicole Scherzinger és Forma-1-es világbajnok barátja, Lewis Hamilton tengerparti esküvőre készülnek, miután a színesbőrű versenyző titokban már meg is kérte a Pussycat Dolls sztárjának kezét.


A pár 2007 vége óta randizik, egy rövidebb, pár hetes szünet kivételével azóta együtt vannak, a kapcsolatuk pedig úgy tűnik, tényleg komolyabbra fordult.

Pár hónapja Nicole-t menyasszonyi ruha vásárlása közben kapták rajta egy Los Angeles-i áruházban. Már ekkor megindultak az esküvőről szóló pletykák.

Scherzinger a napokban megosztotta legközelebbi barátaival, hogy Lewis titokban eljegyezte őt, nem sokkal azután, hogy az énekesnő májusban megnyerte a 'Dancing With The Stars' nevű televíziós táncversenyt.

"Számos alkalommal megkérte a kezem azelőtt, de csak a 'Dancing With The Stars'-ban adott támogatása után mondtam igent neki." - árulta el Nic egy közeli barátjának, akit az angol Hello! magazin idéz.

A sztárpár se veled sem nélküled viszonyban volt sokáig. Januárban mindketten megerősítették, hogy elválnak útjaik, hogy saját karrierjükre tudjanak koncentrálni. Nem sokkal ezután viszont ismét összejöttek; rájöttek, hogy egymás nélkül nem tudnak létezni.

Nicole egyik barátja elárulta, az énekesnő mozifilmbe illő esküvőt szeretne: tengerparttal, hullámokkal, romantikusan.

"Az esküvő után pedig Nicole és Lewis szeretnének egy nagy partyt csapni, ahová mindegyik barátjukat meghívják kedvenc törzshelyükre, A Dorchester hotelbe, Londonba" - tette hozzá a bennfentes.

2010. július 8., csütörtök

A hét PCD-dala: 'How Many Times, How Many Lies'

A 2005-ben megjelent 'PCD' albumon található a dal, melyet az a Diane Warren szerzett, aki írt már számot Bon Jovinak, Chernek, Celine Dionnak vagy például Christina Aguileranak.

Ez történt egy éve: Nicole tagadja a házasságról szóló pletykákat

2009. július 10. - Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls vezető énekesnője határozottan tagadja azon híreket, melyek szerint összeházasodott volna szerelmével, a brit Lewis Hamiltonnal, a Formula-1 2008-as világbajnokával.


"Nemrég egy újságíró megkérdezte, hogy a terveim között szerepel-e a házasság és a családalapítás. Azt feleltem, hogy a következő 10 éven belül biztosan. Erre másnap az újságok tele voltak olyan hírekkel, hogy Lewis és én összeházasodtunk. De ez volt az utolsó alkalom, hogy erről beszéltem a sajtónak!" - jelentette ki Nicole.

"Az elkövetkezendő tíz évben nagyon sok mindent el szeretnék érni, ami a karrieremet illeti. Szeretnék még sok-sok dalt írni, musicalekben szerepet kapni vagy akármilyen filmben. A házasság mellett még kitűzött célként tartom számon azt, hogy lehetőséget teremtsek a művészetek megismeréséhez azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs anyagi hátterük ehhez" - fejtette ki Nicole elképzeléseit.

A hét képe: szülinapi koncert

Donny Deutsch amerikai televíziós személyiség 50. születésnapja alkalmából lépett fel a Pussycat Dolls, ezt örökítette meg egy fotós. (A kép 2007 novemberében készült.)

A hét videója: Melody élőben énekli a 'Feelin' Good'-ot

2010. július 7., szerda

Nicole a MIXX Nightclubban fog fellépni

Nicole talán még soha életében nem volt olyan elfoglalt, mint manapság.


Július 24-én, szombaton a MIXX Nightclubban fog fellépni az énekesnő, ami egy kitűnő alkalom arra, hogy a rajongói előtt előadja legújabb dalát, melyről konkrétan még semmit sem tudunk, csak azt, hogy a valószínűsíthető címe 'Beautiful People'.

Ez azt is jelenti, hogy Nicky ki fogja hagyni a július 25-én megrendezésre kerülő Forma-1-es Német nagydíjat. Az énekesnő így Hockenheimben nem tud majd helyben szorítani kedvesének, Lewis Hamiltonnak, de reméljük, hogy egy héttel később a Magyar nagydíjon itt lesz hazánkban!

Hamilton Nicole szülinapjáról (is) beszél

Lewis Hamilton egy friss interjúban arról beszél, milyen volt a Nicole-lal töltött néhány nap Franciaországban, az énekesnő 32. szülinapján.


"Nagyon kipihentem magam, szükségem volt már erre. Egy nagyszerű heten vagyok túl. Meg volt az első néhány szabadnapom ebben az évben, szóval ez különleges. Nagyon jól érzem magam.

A legtöbb napomat Monaco-ban töltöttem, jó érzés volt ott lenni. Esténként vacsora után a kaszinóban játszottunk egy kicsit. Nagyszerű volt."

A Franciaországban készült képeket ide kattintva megnézheted!

Nicole támogatja barátját Silverstone-ban

Nicole Scherzinger a hétvégén elutazik Silverstone-ba, hogy szurkoljon kedvesének, Lewis Hamiltonnak a hazai futamán.


A Pussycat Dolls sztárja ezzel egy időben az angol X-Faktor zsűritagjaként is vendégszerepel. Nicole Kylie Minogue húgát, Danii-t helyettesíti, aki épp most tölti szabadságát, hiszen hétfőn egy melbourne-i kórházban megszületett első gyermeke, Ethan Edward Smith. Az X-Faktoros szereplés miatt egyébként is a szigetországban tartózkodna az énekesnő, de így vasárnap tud szorítani Hamiltonnak is, aki hazai közönség előtt fog versenyezni.

Egy bennfentes elmondta: "Nicole nem tudott nemet mondani az F1-es látogatásra. Minketten nagyon elfoglaltak, így nagyon jól jött, hogy végre van egy hétvége, amit együtt tölthetnek."

Lewis egyébként egész családját meghívta a versenyre, még édesapját is, akivel állítólag hónapok óta nem beszél.

Mégsem vonják be Hamilton jogosítványát

Formula.hu - Lewis Hamiltonnak idén meggyűlt a baja a szabályokkal. A versenypályán rendre megszegi a regulákat és a magánéletben, személyautóval sem tud gátat szabni száguldás iránti imádatának.

A brit pilótát az Ausztrál Nagydíj során már megbüntették és hivatalos eljárás is indult ellene, mely azóta is folyik. Pár hete pedig barátnője, Nicole Scherzinger nyilatkozott elég ostoba módon, miszerint gyakran vezetnek figyelmetlenül és felelőtlen módon. Az énekesnő sokszor sminkeli magát vezetés közben, míg a pilóta olyan gyorsan vezet, hogy ha a hatóságok látnák elvennék a jogosítványán Svájcban.

Erre kapott a RoadCross alapítvány, mely az utak biztonságosabbá tételéért küzd, és eljárást indított a pilóta és párja ellen. Ez azonban csak ahhoz volt elég, hogy alapos gyanú vetődjön fel a sztárpáros ellen, így bizonyíték hiányában, a vádat nem tudtak emelni és az ügyet elvetették.

Hamilton mostanában jól jön ki a szabálysértési ügyekből. Kérdés, hogy Viktória, a szerencse istennője mikor pártol el 2008 világbajnokától.
______________________________________________________

Látom, a Formula.hu-nál is belekezdtek a gyűlölködésbe. Először is: Nicole nem volt ostoba, hogy ilyet nyilatkozott, hisz ki a fene gondolta volna, hogy egy magazin interjújára hivatkozva lesz olyan idióta, aki feljelenti Lewist? Ők is jönnek azzal, hogy Hamilton szerencsés. Ez az ügy helyes, hogy így alakult, hisz kész röhej lett volna, ha egy interjúra alapozva veszik el Lewis jogsiját. A Forma-1-es szerencséről meg annyit, hogy a 2008-as világbajnok igenis megérdemli, hogy idén kicsit elnézőbbek legyenek vele a bírók, hisz amit 2 és 3 éve csináltak vele (értékes pontokat, sőt, győzelmet (!) vontak meg utólag tőle), az túl sok volt, most nem csoda, ha jóval elnézőbbek vele. Büntetéseket pedig még így is kap.

Kim kiadót talált

Kimberly Wyatt leszerződött egy kiadóval, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy melyikkel.

Így biztosra vehetjük, hogy az ex-pussycat dollnak a jövőben szólólemeze fog megjelenni. A hírt egyébként maga Kim írta meg Twitterén.

Az énekes/táncosnő saját albumáról eddig annyit lehet tudni, hogy a londoni rapper Aggro Santos sok inspirációt adott neki, az elektropop irányt fogja követni, valamint egy dinamikus, erőteljes és pörgős anyagra kell számítani. Olyan nagyágyúkkal dolgozik együtt a projekten, mint Paul Wall, Baby Bash vagy Missy Elliott. Kislemez még nem jelent meg róla, és egyelőre még címe sincs a lemeznek.

Nicole 32. szülinapja képekben

Nicole Scherzinger Lewis Hamiltonnal töltötte 32. születésnapját Franciaországban. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy megtörtént-e az eljegyzés a pár között.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTS IDE!

Újonccal duettezik Nicole

Mohombiról még nem sokat hallottunk, az viszont most kiderült, hogy Nicole duettet készített vele. A fiatal énekes első kislemeze 'Bumpy Ride' címmel most jelent meg, a fogadtatás elég pozitív volt. Nicole a duett hírét Twitteren jelentette be:

"Imádom Mohombi új dalát, a 'Bumpy Ride'-ot! Készítettem vele egy duettet, nagyon király!" - írta Scherzinger.

A Los Angeles-i srác válaszolt is a Pussycat Dolls énekesnőjének: "Köszönöm Nicole!! A duett őőőőőrületes!"

Mohombi egyébként dalszerzéssel is foglalkozik, és annak a RedOne-nak a zenei csoportjához tartozik, aki jelenleg is Nicole-lal dolgozik annak szólóalbumán, s ő alkotta meg Lady Gaga elektropop-os zenei hangzását.

Hallgasd meg ide kattintva a 'Bumpy Ride'-ot!